Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ο Τάσος Λάμπρου «χτυπά» τον Δήμο Ερμιονίδας

Τάσος Λάμπρου

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το αξίωμα του Δημάρχου Ερμιονίδας προχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» Τάσος Λάμπρου.

Απευθυνόμενος προς τους δημότες της Ερμιονίδας αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ερμιονίδας,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ερμιονίδας στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

Η δημοτική παράταξη “Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”, που ιδρύθηκε πριν 5 χρόνια, παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στις ιδρυτικές αρχές και στους στόχους της, ανταποκρίθηκε στα θεσμικά της καθήκοντα ως παράταξη της Αντιπολίτευσης και άσκησε όλα αυτά τα χρόνια υπεύθυνη και δημιουργική κριτική στα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Σήμερα διεκδικεί με αξιώσεις να κερδίσει την πλειοψηφία των Δημοτών της Ερμιονίδας, με στόχο να υλοποιήσει το πρόγραμμά της στη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τους οποίους δεσμευόμαστε είναι οι ακόλουθοι:

Η παράταξη “Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”, της οποία έχω την τιμή να ηγούμαι, διαθέτει σχέδιο με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ένα ανανεωμένο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξια, ικανά, τίμια και ηθικά πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, πέρα από κομματικά στεγανά.

Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία και συγκλίσεις, χρειάζεται όρεξη για δουλειά, διάθεση προσφοράς και εμπειρία, γνωρίσματα που διαθέτουμε εγώ και οι συνεργάτες μου.

Οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν θα μείνουμε ή όχι στην σημερινή περίοδο στασιμότητας, απραξίας και οικονομικής εγκατάλειψης. Η ανάπτυξη και η πορεία προς τα μπρος του Δήμου μας είναι το διακύβευμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με πολύτιμο οδηγό την εμπειρία που απέκτησα όλο το προηγούμενο διάστημα της ενασχόλησης μου με την Αυτοδιοίκηση, απευθύνομαι  σε όλους τους Δημότες της Ερμιονίδας και ζητάω τη στήριξή τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής ενός πολυσυλλεκτικού, υπερκομματικού και πατριωτικού ψηφοδελτίου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να εργαστούμε ενωμένα με συναίνεση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές».

Exit mobile version