ΚοινωνίαΑρχείο

Σάλος στην Πελοπόννησο με την εμπλοκή αστυνομικών σε ροζ κύκλωμα (Vid)

Σπείρα, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται στη διάπραξη πολλών περιπτώσεων προαγωγής γυναικών στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας και στην Τρίπολη, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, συλλαμβάνοντας επτά άνδρες και μία γυναίκα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των ερευνών διακριβώθηκε η δράση ακόμα μίας ακόμη σπείρας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διεξαγωγή παράνομων στοιχηματισμών μέσω διαδικτύου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, ενώ προέκυψε και η εμπλοκή ενός εκ των συλληφθέντων της πρώτης σπείρας.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των ερευνών προέκυψε υπαιτιότητα δύο αστυνομικών, οι οποίοι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παρείχαν σε εμπλεκόμενο στην υπόθεση πληροφόρηση και οδηγίες σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι δύο αστυνομικοί παρακολουθούνταν από συναδέλφους τους τούς τελευταίους 5 μήνες, ενώ χαρακτηριστικοί είναι κάποιοι από τους διαλόγους, που δημοσιοποιήθηκαν.

ΚαταστηματάρχηςΣίγουρα δεν έχουμε τίποτα περίεργο;
ΑστυνομικόςΌχι ρε, μην αγχώνεσαι.
ΚαταστηματάρχηςΑπλώς να, είδα να περνάει από το μαγαζί το «μαύρο», το «χάρο».

Μάλιστα, σε άλλη συνομιλία ο αστυνομικός φέρεται να ενημερώνει καταστηματάρχη ότι μία από τις κοπέλες του θα συλληφθεί.

ΑστυνομικόςΘα προσαχθεί και θα προχωρήσουν σε σύλληψη. Κοίτα να αποφύγει τη σύλληψη. Μετά τα μεσάνυχτα δεν θα ισχύει το αυτόφωρο. Προστάτευσε τα πράγματά σου. Θα αναζητηθεί δεόντως. Να κρυφτεί.

Διαβάστε Επίσης: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες στην Πελοπόννησο