ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κρυφτούλι Τατούλη με τους συμβούλους του

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε η παράταξη του Πέτρου Τατούλη κατά την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, την Δευτέρα. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας σε εισήγηση της Ντίνας Νικολάκου ψήφισαν μόνο 14 σύμβουλοι της πλειοψηφίας από τους 31 που είχαν εκλεγεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Ούτε δηλαδή οι μισοί…

Αν και στην έναρξη της συνεδρίασης έδωσαν το παρόν σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη, κατά την διάρκεια της συζήτησης αρκετοί από αυτούς αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων κατά την ώρα της ψηφοφορίας. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το eleftheriaonline.gr ο κ. Τατούλης όταν αντιλήφθηκε ότι το όργανο δεν έχει απαρτία ώστε να διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία, απευθύνθηκε στους υπαλλήλους με έντονο ύφος και τους ζήτησε να φωνάξουν από τους διαδρόμους όσους συμβούλους βρουν. Όμως οι υπάλληλοι βρήκαν στους διαδρόμους ελάχιστους συμβούλους, καθώς οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση.

H περιφερειακή αρχή διασώθηκε κυρίως χάρη στην ψήφο των συμβούλων που είχαν εκλεγεί με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, αφού οι περισσότεροι «γαλάζιοι» σύμβουλοι έλειπαν την ώρα της ψηφοφορίας.