ΕκδηλώσειςΑρχείο

Το Ναύπλιο γιορτάζει την απελευθέρωσή του με μια λαμπερή εκδήλωση

Στις 24 και 25 Νοεμβρίου, το Ναύπλιο θα γιορτάσει την ανάμνηση της Απελευθέρωσης της πόλης που έγινε στις 30 Νοεμβρίου 1822 από τον Σταϊκούλη Σταϊκόπουλο, τον Δημήτριο Μοσχονησιώτη και τα παλικάρια τους.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου (6.30 μμ) στην αίθουσα του Βουλευτικού, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, την μουσική ανάταση θα κινήσει η δημοτική χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με τον μαέστρο της, την πιανίστα και τους σολίστες, την περηφάνια των δημοτών θα μοιραστούν όλοι εκείνοι που θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στην ποιότητα της πόλης.

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:

Eκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» θα είναι εκεί, πάντοτε παρών στις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης, για να αποτίσει φόρο τιμής στους απόντες και παρόντες πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Eκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

Η ομάδα «Στάικος Σταϊκόπουλος 1822 – Φρουρά Ναυπλίου» θα πλαισιώσει όλες τις εκδηλώσεις, δίνοντας «χρώμα εποχής» στο συναίσθημα των συμμετεχόντων.