ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σιδέρης σε Αντωνόπουλο: Αφήνουμε τους πολίτες να κρίνουν το έργο μας

Στους πολίτες που θα είναι και οι τελικοί κριτές όλων των πολιτικών πράξεων παραπέμπει ο Βασίλης Σιδέρης, απαντώντας στον ανεξάρτητο πλέον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας Χρήστο Αντωνόπουλο, ο οποίος με δήλωσή του έκανε λόγο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από πλευράς Τατούλη.

Όπως σημειώνει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου:

«Ο κ. Αντωνόπουλος ως μόνιμος κάτοικος Αθηνών και απών από τα περισσότερα Περιφερειακά Συμβούλια  είναι φυσικό να μη γνωρίζει το μεγάλο έργο της Περιφερειακής Αρχής για την Π.Ε. Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όλοι εμείς που με συνέπεια, πολιτικό ήθος, εντιμότητα και εργατικότητα συνεχίζουμε δίπλα στον Πέτρο Τατούλη στηρίζοντας το έργο και το όραμα της “Νέας Πελοποννήσου”, αφήνουμε τους πολίτες να κρίνουν το έργο μας.

Τέλος σε ότι αφορά την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» να γνωρίζετε ότι είναι ενωμένη, δυνατή, συμπαγής και το μεγάλο όπλο της αποτελεί η αξιόπιστη και η συνεπής διαχρονική σχέση με τους πολίτες.

Σε ότι αφορά την δήλωση του Χρήστου Αντωνόπουλου δεν μπορούμε να την δημοσιεύσουμε γιατί απλά δεν μας την έστειλε και επειδή είναι κάτι που επαναλαμβάνεται προσπαθούμε να κατανοήσουμε αν αποτελεί γραμμή της παράταξης Νίκα για την επόμενη μέρα η απλά πρόκειται για επαναλαμβανόμενο λάθος».

Η δήλωση Αντωνόπουλου ανέφερε τα εξής:

«Ο Πέτρος Τατούλης έχει χάσει την ψυχραιμία του και δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των όποιων εξελίξεων στην ήδη κατακερματισμένη παράταξη του.

Δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να γράψω οτιδήποτε για τον απερχόμενο Περιφερειάρχη αλλά θα πρέπει να καταλάβει πως το γεγονός ότι μας διέπει αστική ευγένεια δεν σημαίνει πως θα περάσει αβρόχοις ποσίν.

Από εδώ και μπρος όχι μόνο θα έχει απάντηση σε κάθε του πολιτική απρέπεια που θα έχει αποδέκτη κάποιον Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά θα πρέπει να δώσει και πειστικές απαντήσεις για το γεγονός πως η Πελοπόννησος επί της δικής του θητείας ουσιαστικά το μόνο που έκανε καλά ήταν η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος χωρίς να κάνει έργα υποδομής που θα βοηθούσαν προς την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΙΔΕΡΗ