ΠολιτικήΑρχείο

Την προστασία των εργαζόμενων στα νοσοκομεία της Αργολίδας ζητά ο Μανιάτης

Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου επισκέφθηκε ο Γιάννης Μανιάτης για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και τα τελευταία κρούσματα επιθέσεων σε βάρος γιατρών και λοιπού προσωπικού. 

Ο Βουλευτής Αργολίδας δήλωσε: «Επισκέφθηκα τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, προκειμένου να ενημερωθώ απ​ό​ τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό ​προσωπικό​), για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νοσηλευτικές Μονάδες τις Αργολίδας. Συζητήσαμε τα τελευταία κρούσματα επιθέσεων σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών, κυρίως κατά τις μέρες των εφημεριών. Επιπλέον, συζητήσαμε τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν, καθώς επίσης και τις ανάγκες σε υποδομές.

Επίσκεψη Μανιάτη στα νοσοκομεία της Αργολίδας

«Αφού εξέφρασα το βαθύ μου σεβασμό σε όλους τους εργαζομένους για την αυτοθυσία με την οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους μας, δεσμεύτηκα τόσο για την άσκηση νέου Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς τους Υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, για θέματα ασφαλείας και στελέχωσης, όσο και για την παρέμβασή μου στις τοπικές υπηρεσίες της Αστυνομίας και Δικα​ι​οσύνης, προκειμένου να ληφθούν επιπλέον μέτρα», καταλήγει ο κ. Μανιάτης.