ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δριμεία επίθεση Καμπόσου κατά Χειβιδόπουλου για τα ρέματα

Δριμεία επίθεση κατά της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και προσωπικά κατά του Τάσσου Χειβιδόπουλου εξαπολύει η δημοτική αρχή Άργους – Μυκηνών με αφορμή τον καθαρισμό των ρεμάτων.

Μάλιστα παρατίθενται και φωτογραφίες όπου μηχάνημα της Π.Ε. Αργολίδας βίσκεται σταματημένο στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου, όντας ακινητοποιημένο προκλητικά επί δύο μήνες, σύμφωνα με την παράταξη Καμπόσου.

Μηχάνημα Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

Επί δύο μήνες το γκρέιντερ της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκεται ακινητοποιημένο προκλητικά στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, κάτι το οποίο βλέπουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αργολίδας, παρά τα ψέματα του αντιπεριφερειάρχη κ.Χειβιδόπουλου (περί «καθαρισμών στα ορεινά», όπως ανέφερε σε συνέντευξη του).

Η απουσία της αντιπεριφέρειας και του κ. Χειβιδόπουλου από τον καθαρισμό των ρεμάτων 2 ολόκληρους μήνες μετά την πλημμύρα και τις πρωτοφανείς καταστροφές της 29ης  Σεπτεμβρίου είναι εγκληματική και τον καλούμε έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου να αποσοβηθούν οι μεγάλοι κίνδυνοι οι οποίοι υπάρχουν σε κάθε Δημοτική Ενότητα από τα μπαζωμένα ακόμα ρέματα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της. Εφόσον ο κ. Χειβιδόπουλος αδυνατεί να ανταπεξέλθει των αρμοδιοτήτων του καθ όσων είναι απασχολημένος με την επικείμενη υποψηφιότητα του καλούμε για άλλη μια φορά τον  Περιφερειάρχη κ.Τατούλη διότι διανύουμε χειμερινούς μήνες και έχουν υποχρέωση να φροντίσουν για την ασφάλεια των δημοτών, την οποία δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν συναισθάνονται συνεπεία της αδιαφορίας που επιδεικνύει ο κ.Χειβιδόπουλος.

Μηχάνημα Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας