ΑθλητισμόςΑρχείο

Ένα φτωχός και μόνος καουμπόι

Με νέα ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανναυπλιακού υπενθυμίζει ότι δεν επιθυμεί συγχωνεύσεις και συνεργασίες με άλλες ομάδες και ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον δικό της μοναχικό δρόμο και όπου βγάλει…

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Πριν από ένα χρόνο, στις 15/11/2017, το Δ.Σ. είχε βγάλει ανακοίνωση, όπου εκεί γινόταν σαφές και με κατηγορηματικό τρόπο η θέση μας σχετικά με τις φημολογούμενες τότε συγχωνεύσεις, συνενώσεις, συνεργασίες και διάφορα τέτοια με άλλες ομάδες.

Αν και εκείνη η ανακοίνωση ήταν γραμμένη σε απλή γλώσσα, ώστε να γίνει κατανοητή από όλους, είναι προφανές ότι για ορισμένους ήταν αδύνατον να την καταλάβουν με την πρώτη φορά. Έτσι αναγκαζόμαστε να την αναδημοσιεύσουμε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνει επιτέλους αντιληπτό το περιεχόμενό της. Εάν παρ’ όλα αυτά χρειαστεί να επανέλθουμε θα το κάνουμε.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/11/2017: Το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ –ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924 αισθάνεται την ανάγκη απέναντι στους φιλάθλους του να διευκρινίσει ,επειδή επιχειρείται προσπάθεια ανάλογης φημολογίας που μόνο κακό κάνει στο σύλλογο ,ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθεί ,συνεργαστεί ,συγχωνευτεί ή ότι άλλο, με καμία ομάδα, αφού αφ ενός δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (διοικητικός, αγωνιστικός, οικονομικός) για αυτό και αφ έτερου το βάρος, η ιστορία και το μέγεθος του ονόματος της ομάδας δεν το επιτρέπει. Οποιαδήποτε φήμη υπάρχει για αυτό το θέμα είναι ανυπόστατη, ψευδής και υποβολιμιαία και εμφανέστατα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και επιδιώξεις. Εμείς ,διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές πορευόμαστε με βάση το πλάνο που έχουμε εξ αρχής θέσει και που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τέτοιου είδους κινήσεις. Σε αυτό και μόνο το πλαίσιο ,οποιοσδήποτε θέλει να έλθει κοντά στην ομάδα ,χωρίς βεβαίως όρους και προαπαιτούμενα ,είναι ευπρόσδεκτος, κάτι άλλωστε που έχουμε πολλές φορές δηλώσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς εκ του πονηρού και με εμφανή προέλευση και σκοπιμότητα.»

Ο Πανναυπλιακός δεν έχει προκαλέσει, δεν έχει ενοχλήσει, δεν έχει θίξει κανέναν, δε ζητάει τίποτα από κανέναν. Το μόνο που θέλει είναι η ηρεμία του για να πετύχει έτσι το στόχο του, που είναι το χτίσιμο μιας ομάδας με μέλλον και συνέχεια. Γιατί οι ομάδες χτίζονται με υπομονή, από τα θεμέλια προς τα πάνω και όχι από το ρετιρέ προς τα κάτω. Γιατί τότε θα γκρεμιστούν και θα σκορπίσουν. Πολλά τα παραδείγματα.

Εμείς ακολουθούμε το δικό μας δρόμο, το δικό μας πλάνο και έτσι θα πάμε μέχρι τέλους. Το μόνο που απαιτούμε είναι να μη μας ενοχλούν, όπως και εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν. Δεν ζητάμε τίποτα αλλά και δεν πρόκειται να γίνουμε σωσίβιο κανενός. Ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει κατανοητή η θέση μας, ώστε να μη χρειαστεί να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί είναι πολύ κουραστικό. Όση κατανόηση και αν έχουμε.

ΥΓ.1: Όταν κάποιος προσπαθεί να αντιγράψει το πρωτότυπο, ότι κι αν είναι αυτό λέγεται απομίμηση. Καλή ή κακή, αλλά απομίμηση. Ιμιτασιόν.

ΥΓ.2: Είναι εντυπωσιακό το απίστευτο κόμπλεξ κάποιων απέναντι στο σύλλογο. Τόσο, που είναι αδύνατον να το καμουφλάρουν. Αναμενόμενο μέχρι ενός σημείου, αφού πάντα ο κατώτερος, σε όλα τα επίπεδα, βγάζει τέτοιες συμπεριφορές έναντι του ανωτέρου. Αλλά τόσο πολύ?

ΥΓ.3: Εννοείται ότι οι κατευθυνόμενες προκλήσεις από κάποια άρρωστα παιδιά είναι αστεία κατάσταση. Έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όλος ο κόσμος ξέρει περί τίνος πρόκειται, σχολιάστηκε αρνητικά και στο τέλος αυτό λειτούργησε σαν μπούμερανγκ».