ΠολιτικήΑρχείο

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το Κίνημα Αλλαγής στην Αργολίδα

Στη δημοσιοποίηση του 70% των υποψήφιων βουλευτών των εθνικών εκλογών πριν από τα Χριστούγεννα στοχεύουν στο Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου όλα τα στελέχη του ανά την Ελλάδα να τεθούν έγκαιρα σε διάταξη μάχης.

Πιο συγκεκριμένα, η επικύρωση των υποψηφιοτήτων προγραμματίζεται να γίνει στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με την οποία ο φορέας της Κεντροαριστεράς θα εγκαινιάσει την είσοδό του στην προεκλογική περίοδο.

Στην Αργολίδα θα επιδιώξει να επανεκλεγεί ο Γιάννης Μανιάτης, με συνυποψηφίους τους Γιάννη Στεφάνου και Ανδρέα Πουλά. Ο Αργολιδεύς εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης φημολογείται ότι θα ήθελε να οδεύσει προς τη λίστα των ευρωεκλογών.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αρκαδία θα είναι ξανά υποψήφιος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα βρεθεί και ο Δημήτρης Μπερτζελέτος.

Στη Λακωνία κατεβαίνει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, στη Μεσσηνία οι Μενέλαος Γερονικολός και Παναγιώτης Αλευράς και στην Κορινθία η Κατερίνα Φαρμάκη και ο Γιάννης Ανδρέου (ΚΙΔΗΣΟ).