ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Άλλος Δρόμος: Αν ο κ. Καμπόσος δεν μπορεί να δέχεται κριτική από τους πολίτες μπορεί να ιδιωτεύσει

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Άλλος Δρόμος» αναφέρεται σε φημολογούμενο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και τον πολίτη Πέτρο Θωμόπουλο.

Η πόλωση στο Άργος δείχνει την πόρτα των δικαστηρίων

Όπως σημειώνει ο συντονιστής Χρήστος Καραργύρης:

«Ο κ. Καμπόσος σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, συχνά πυκνά, ξεπέρασε κάθε όριο ευπρεπούς συμπεριφοράς. Η λεκτική και η πρακτική του δεν περιορίστηκε στα όρια του δήμου και έδωσε στο Άργος αρνητική εικόνα στο πανελλήνιο.

Πολλές φορές η αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ κατάγγειλαν την ακραία συμπεριφορά όχι μόνο του δημάρχου αλλά και όλης της δημοτικής πλειοψηφίας. Δυστυχώς είμασταν μόνοι. Καμία συλλογικότητα (πολιτική, συνδικαλιστική κτλ, όπως και οι τρεις βουλευτές του νομού) δεν πήραν θέση. Ο κάθε ένας πολίτης έχει το νου να ερμηνεύσει αυτή τη στάση.

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε και μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν σε δημόσιους χώρους, όπως αυτό του κ. Θωμόπουλου και του δημάρχου. Ανεξάρτητα από το τι και πώς, καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Απαιτούμε από τον κ. Καμπόσο να σεβαστεί το ρόλο και να προασπίσει το κύρος του δημάρχου που του έχουν αναθέσει οι πολίτες. Πρακτικές εκφοβισμού των πολιτών δεν έχουν θέση στην τοπική μας κοινωνία.

Αν ο κ. Καμπόσος δεν μπορεί να δέχεται κριτική από τους πολίτες μπορεί απλά να ιδιωτεύσει.

Συνιστούμε στον κ. Καμπόσο ψυχραιμία».