ΠολιτικήΑρχείο

Η «επιστράτευση» του Στεφάνου

Τον Γιάννη Στεφάνου και τον Ανδρέα Πουλά βάζει απέναντι στον Γιάννη Μανιάτη η Φώφη Γεννηματά, με τον πρώτο να πολιτεύεται για πρώτη φορά. Ο Γιάννης Στεφάνου είναι ιδιαίτερα αγαπητός ως γιατρός στην Αργολική κοινωνία, και κυρίως σε αυτή της Επιδαύρου, απ’ όπου και κατάγεται.

Στην πρώτη τοποθέτηση από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, κάνει λόγο για έναν δύσκολο αγώνα, θέτοντας παράλληλα τους στόχους του: 

«ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Εκφράζω την δημόσια ευχαριστία μου στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και στην Πρόεδρό του ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην Αργολίδα.

Επιστρατεύομαι σε έναν δύσκολο αγώνα. Ο λαός μας έχει απηυδήσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις. Ο λαός μας φοβάται τους πολιτικούς που πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχουν κάνει ποτέ αυτοκριτική για τα λάθη τους. Άλλα περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα βρήκε μπροστά του.

Χρειάζεται να ξαναφέρουμε την σοβαρότητα και τη συνέπεια στην πολιτική. Χρειάζεται να ακούσουμε την οργή του κόσμου, αλλά να μην παρασυρθούμε από λαϊκίστικες κορώνες και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να την μετατρέψουμε σε υλοποιήσιμο πρόγραμμα και να στρατευθούμε όλοι να το εφαρμόσουμε.

Η κρίση στην Ελλάδα διαιωνίζεται, σε αντίθεση με όλες τις άλλες χώρες που βρεθήκαμε στην ίδια θέση… Η ανάγκη για ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ και ενίσχυση της εξωστρέφειας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ είναι επιτακτική. Στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουμε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, την πρόταση για την οικονομία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Στόχος μου είναι να συζητήσω και να πείσω.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση».