ΡεπορτάζΑρχείο

Φτου Γκαντεμιά

Από το πρωί της πρωτοχρονιάς, την ώρα που οι περισσότεροι επέστρεφαν σπίτια τους από το ρεβεγιόν, οι εργάτες της ΔΕΥΑΑΡ-Μ, πάλευαν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη βλάβη στην Θεάτρου στο Άργος.

Με επικεφαλής τον κ. Καχριμάνη πάλευαν με τα νερά μέχρι το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς προκειμένου να αντιμετωπίσουν την βλάβη και να μην αφήσουν πρωτοχρονιάτικα τα σπίτια χωρίς νερό.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης το τμημα της οδού από την συμβολή με την Φείδωνος (πλάτανος) έως την συμβολή με την Δαναού, παρέμεινε υποχρεωτικά κλειστό.

εργασίες αποκατάστασης βλάβης νερου

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ και δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος σημείωνε:

«Έχουμε μεγάλη βλάβη στον κεντρικό αγωγό του νερού, γι’αυτό δεν έχουμε νερό. Τα συνεργεία είναι εκεί Από τις 6.30 και προσπαθούν. Δεν γνωρίζουμε ακόμα το χρόνο αποκατάστασης. Υπομονή. Δεν είναι κάτι που μπορούσε να είχε αποφευχθεί. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ. Από ότι μου είπαν οι τεχνικοί, η βραδινή διακοπή του ρεύματος άδειασε τις δεξαμενές (χωρίς να μπαίνει νερό από τις πηγές) με αποτέλεσμα να γεμίσει με αέρα. Όταν ήρθε το ρεύμα ο εγκλωβισμένος αέρας ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ».

Η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι και το νερό επέστρεψε στις βρύσες.