ΡεπορτάζΑρχείο

Οι εκλογές …ξύνουν τον δρόμο!

Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Χειβιδόπουλου και Καμπόσου έφερε μια μπουλντόζα σήμερα το πρωί στο δρόμο του Λαλουκα, να ξύνει το δρόμο που είναι γεμάτος γούβες.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καθημερινά είναι αναγκασμένοι να περνάνε μέσα από …κρατήρες, καταστρέφοντας τα οχήματά τους. Ο εργολάβος που ανέλαβε να εκτελέσει το έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, «έγδαρε» το οδόστρωμα και το άφησε γεμάτο λακούβες, προκαλώντας την οργή των κατοίκων και την αντίδραση του Δήμου Άργους Μυκηνών που κατηγορεί την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου που έχει αναλάβει να περατώσει

Μπουλντόζα δρόμος Λαλουκα

Ο πρόεδρος του Λάλουκα Γεώργιος Πίκης σημειώνει:

«Ως Πρόεδρος της Κ. Λάλουκα και ως αποδέκτης καθημερινών παραπόνων θέλω να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και τώρα στο δρόμο Λάλουκα προς Μπολάτι.Η Αντιπεριφέρεια έχει ξεκινήσει το έργο και το έχει αφήσει στη μέση…

Ο καιρός περνάει και ουδεμία βελτίωση έχουμε δει. Με την ανάληψη του έργου από την Αντιπεριφέρεια Αργολίδος τον Αύγουστο του 2018 περιμέναμε πως θα ολοκληρωνόταν εύλογο χρονικά  διάστημα, όμως οι τεράστιες λακκούβες παραμένουν ακόμα εκεί. Δυστυχώς κάθε μέρα γίνομαι αποδέκτης παραπόνων και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις άνθρωποι έχουν κινδυνέψει να πάθουν ζημιές στα αυτοκίνητα τους αλλά εγκυμονούν και κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια με τη διέλευση αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων.

Γι’  αυτό θέλω να διαμαρτυρηθώ δημόσια πλέον για την παρούσα κατάσταση και να διευκρινίσω πως από μέρους μου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λήξει επιτέλους το θέμα για έναν δρόμο 1800 μέτρων».

Μπουλντόζα δρόμος Λαλουκα

Λάλουκας: Για αστοχίες του εργολάβου μιλά ο Τάσσος