ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αντίο Γραμματικόπουλου σε Αντωνιάδη

Δύο σημαντικές φωνές με ξεχωριστές παρεμβάσεις επιλέγουν να βρεθούν εκτός των δημοτικών του Ναυπλίου. Πρόκειται για τον Μπάμπη Αντωνιάδη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος στη συνεδρίαση της Παρασκευής και για τον Χρήστο Γραμματικόπουλο που έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Και αν η παραίτηση Αντωνιάδη φαίνεται πως συνδέεται με την πάγια τακτική της «Άλλης Πρότασης» να εναλλάσσονται οι δημοτικοί σύμβουλοι, ίσως τελικά και αυτός να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, αν και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια γραπτή δήλωση σχετικά με το θέμα.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος από την πλευρά του με δήλωση του αποχαιρετά τον Μπάμπη Αντωνιάδη επισημαίνοντας: «Το αποψινό δημοτικό συμβούλιο ήταν το τελευταίο του Μπάμπη Αντωνιάδη όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε. Παρά τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές οφείλω να του αναγνωρίσω δημόσια ότι τίμησε όλα αυτά τα χρόνια το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου όσο λίγοι, με την εντιμότητα του, τις γνώσεις του, την ευρωπαϊκή οπτική του, μα κυρίως με την σταθερή προσήλωση του στις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε φίλε Μπάμπη».