Site icon Αρχείο anagnostis.org

Καταδίκη και κάλεσμα σε διαμαρτυρία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας

Δάσκαλοι απεργία

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας καταδικάζει την άγρια καταστολή, τη βροχή χημικών και κροτίδων στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που διαδήλωσαν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και αρκετοί από Αργολίδα.  

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του: «Κατά την διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας των Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε., η αστυνομία αντιμετώπισε με τυφλές βολές χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων τους εκπαιδευτικούς και τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους. Συνέπεια της βάρβαρης αυτής επίθεσης ήταν ο τραυματισμός στο κεφάλι της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους  του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., του βουλευτή του Κ.Κ.Ε. Γιάννη Δελή καθώς και άλλων διαδηλωτών, ενώ αρκετοί παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα».

Επίσης ο σύλλογος καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας θα μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ημέρα της 24ωρης απεργίας της Δ.Ο.Ε. για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας στη Βουλή στις 3 το μεσημέρι.

Όσοι δάσκαλοι επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο πρέπει να  το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6977678387 το αργότερο μέχρι την Κυριακή 13-01-2019 και ώρα 12:00.

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός  συμμετοχών.

Exit mobile version