ΠολιτικήΑρχείο

Πάει για βουλευτής η Παναγιωτοπούλου

Την αναμενόμενη υποψηφιότητά της για το βουλευτικό αξίωμα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε η Ελένη Παναγιωτοπούλου. Η ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος που είχε εκλεγεί με την παράταξη Τατούλη, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε βουλευτικές εκλογές.

Ελένη Παναγιωτοπούλου

Όπως σημειώνει η ίδια:

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια  της ΝΔ ως υποψήφια βουλευτής στο νομό  Αργολίδας ! Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΝΔ , Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή αυτή και  τον διαβεβαιώ οτι θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που δείχνει στο πρόσωπό μου ! 

Μετά την πολυετή διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κομματικά όργανα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να με θέσει στην κριση συμπολιτών μου.

Νιώθοντας την  τιμή και την ευθύνη , δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες της Αργολίδας, την Ελλάδα και το κόμμα μου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Ζητώ να με εμπιστευθείτε, αποτιμώντας τη δημόσια παρουσία μου μέχρι σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον πολιτικό στίβο.

Το «κάτι πρέπει να κάνω» είναι πάντα πιο αποτελεσματικό από το « κάτι πρέπει να γίνει». 

Με βάση αυτή την αρχή πολιτεύομαι και ζητώ την ψήφο σας στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές,  ώστε η ΝΔ να σχηματίσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, μόνη ικανή συνθήκη αναστροφής της πορείας της χώρας.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ