ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Γυναικεία υπόθεση για την παράταξη Κωστούρου

Τρεις γυναίκες ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κωστούρος για τον συνδυασμό του «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα». Πρόκειται για τις Δήμητρα Κορίλη, Έλενα Ασπιώτη και Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα. 

Οι τρεις τους αυτοπαρουσιάζονται ως εξής:

Δήμητρα Κορίλη

Θα ήθελα με χαρά να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος ,ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Κου Δημητρίου Κωστούρου τον οποίο τιμώ & εμπιστεύομαι.

Ο κ. Κωστούρος ειναι άνθρωπος της πράξης με ήθος & αξιοπρέπεια. Το έργο του στο Δήμο μας είναι αδιαμφισβήτητο & γνωρίζει άριστα τα θέματα του τόπου μας.

Η αρχική μου σκέψη για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό « Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» ενισχύθηκε από την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μου να θέσω τις οποίες δυνάμεις μου στην διάθεση τους . Η σκέψη έγινε προσωπική επιλογή , έγινε απόφαση . Μια απόφαση για ουσιαστική συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους δημιουργώντας την δυναμική εκείνη ώστε η αναβάθμιση του Δήμου να ειναι «αναπόφευκτη».

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κολιγλιάτη και μητέρα ενός παιδιού του Χρήστου . Η κοινωνική μου διαδρομή ως πρόεδρος πέντε χρόνια στον πολιτιστικό σύλλογο Μιδέας «Η ΑΛΚΜΗΝΗ», καθώς και η δραστηριοποίηση μου ως ταμίας στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του Αγγελοπούλειου Δημοτικού σχολείου Ανυφίου, γνωστή στους συνδημότες μου, αποτελεί προσωπική παρακαταθήκη & ταυτόχρονα εφόδιο για δουλειά, γνώση & εύρεση τρόπων αντιμετώπισης των προβλημάτων του τόπου μας , καθώς και σίγουρη εξέλιξη και ανάπτυξη του .

Πλαισιώνοντας έτσι τον αρχικό πυρήνα του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θα συνεργαστώ , θα δουλέψω με όρεξη & διάθεση προσφοράς , στηρίζοντας έμπρακτα τον κ. Δημήτριο Κωστούρο.

Αγαπώ τον τόπο μου & υπόσχομαι να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς , όσο και για τα παιδιά μας.

Η ψήφος σας ειναι τιμή για εμένα .

Έλενα Ασπιώτη

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, η πρόσκληση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετάσχω στην ομάδα του συνδυασμού του  «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», διότι το όραμά του για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, συνέπεσε με την επιθυμία μου να συνεισφέρω σ’ αυτό το όραμα με τις όποιες δυνάμεις μου.

Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά στο 1ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου. Εκεί συμμετέχω ενεργά ως Πρόεδρος, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προσπαθώντας να βελτιώσω την ζωή και να επιλύσω τα προβλήματα των παιδιών μας.

Ως στέλεχος του Τουριστικού κλάδου, έχω εργασθεί σε μεγάλα ξενοδοχεία και έχω διδάξει στο  Ι.Ε.Κ. Ναυπλίου, στο τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Επίσης, ως έμπορος, συμμετέχω στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου, από τη θέση της Γραμματέως, ώστε να συμβάλλω όσο μπορώ στην ανάπτυξη του εμπορίου και ως εκ τούτου στην οικονομία της πόλης μας.

Πιστεύω ότι οι δράσεις και οι εμπειρίες μου, στα πλαίσια του προγράμματος της Δημοτικής μας Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας.

Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα

Η σκέψη του να κατέβω στις εκλογές είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς για μένα και μάλιστα είχα συμμετάσχει στην διαδικασία από τα εφηβικά μου χρόνια, λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Βασικό ρόλο στο τελικό ναι για να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έπαιξε το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι, τους οποίους εκτιμώ και έχω συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες δράσεις. Τους θεωρώ εν ολίγοις ομάδα μου και μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις, ανησυχίες και θέλω. Επίσης θεωρώ ότι ο Δημήτρης Κωστούρος έχοντας στο πλάι του δυνατούς, μάχιμους και ενεργούς συνεργάτες με προτάσεις μπορεί να πάει το δήμο Ναυπλιέων ακόμη ψηλότερα , με μέτρο πάντα την ισονομία, την εντιμότητα και το δίκαιο.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τζαβάρα και μητέρα δύο παιδιών της Γεωργίας και του Αλέξανδρου. Δραστηριοποιούμαι ενεργά με πολλούς συλλόγους και φορείς. Είμαι επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δρεπάνου και γενικός γραμματέας της Ένωσης  Γονέων των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Άριας, μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Κάντιας, μέλος του αθλητικού σωματείου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστέρας Δρεπάνου.

Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θεωρώ ότι είναι σήμερα η μοναδική λύση για να προχωρήσει ο δήμος μας μπροστά με σταθερότητα , έχοντας πρόγραμμα θέσεις και προτάσεις. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, να στηρίξετε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.