ΨυχαγωγίαΑρχείο

Από το μικρό μουσικό του Studio στη Δήμαινα, απλώνεται σε όλο τον κόσμο

Κυκλoφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο μουσικό πρότζεκτ του δικού μας Μπάμπη Κώτσανη από την Ισπανική εταιρεία Shamκara Records με τίτλο “Babis Kotsanis Moonlight”.

Είναι ο πρώτος δίσκος του Μπάμπη, που κυκλοφορεί από εταιρεία της Ισπανίας στην Ίμπιζα και υποστηρίζεται από το Ibiza Global Radio, ο οποίος είναι ο πιο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός του νησιού, που είναι γνωστό για τα καλοκαιρινά πάρτι του, και τους χιλιάδες τουρίστες που το πλημμυρίζουν για την βραδινή ζωή του.

Η καινούργια μουσική δουλειά του Μπάμπη Κώτσανη από τη Δήμαινα δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με μελωδική σόλο ηλεκτρική κιθάρα, κάτι το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον του Ισπανικού μουσικού label.

Ο Μπάμπης ασχολείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη δισκογραφία και συγκεκριμένα με τα είδη House, Deep House, Techno και NU Disco. Έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με μουσικά labelς της Γερμανίας, του Ισραήλ της Αγγλίας, αλλά και Ελληνικά. Επίσης έχει συνεργαστεί με μουσικούς παραγωγούς από διάφορες χώρες, όπως από το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, την Ινδία, καθώς επίσης και με έναν από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς του είδους αυτού, τον Ηλία Κατελάνο. Σημαντική είναι και η συνεργασία του με τον Αφρικανό παραγωγό και Dj, Kaysoul, ο οποίος το καλοκαίρι βραβεύτηκε ως καλύτερος Αφρικανός Dj, στα South Africa Music Awards.

Οι δουλειές του Μπάμπη βρίσκονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα beatport, traxscource, junodownload, itunes, ενώ δουλειές του βρίσκονται και στο site του Ιταλικού MTV.

Babis Kotsanis Moonlight

Τα μελλοντικά του σχέδια επικεντρώνονται στην Ibiza, καθώς όπως ο ίδιος λέει την φλερτάρει αυτή την περίοδο και αναμένει απάντηση από ένα ακόμα μεγάλο μουσικό label.

Ο Μπάμπης Κώτσανης παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, καταφέρνει να προωθεί τις δουλειές του. Όπως λέει ο ίδιος «η μουσική βιομηχανία στης μέρες μας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον άνθρωπο που εργάζεται συνειδητά και με σοβαρότητα προς τον ακροατή».