ΠολιτικήΑρχείο

Ξεσπάθωσε ο Άδωνις κατά Τατούλη και …”εχθρών”

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το «παρών» έδωσαν η βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων εκθείασε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζοντας πως το σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει στην Καλαμάτα αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία και από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Όπως σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Ήμουν από τους πρώτους ότι δεν έπρεπε η ΝΔ να υποστηρίξει τον Τατούλη. Γιατί όχι; Γιατί δεν είναι Νέα Δημοκρατία, ήταν ο βουλευτής που έριξε τον Κ. Καραμανλή το 2009, αλλά και όταν ο Σαμαράς προσπάθησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αυτά τα πέντε χρόνια, ο κ. Τατούλης δεν έδωσε καμία υποστήριξη σε οποιοδήποτε επίπεδο προς τη ΝΔ, υπέρ του Σαμαρά, υπέρ του Μητσοτάκη, ποτέ και απολύτως ποτέ. Είναι ένας ανεξάρτητος πασάς της Πελοποννήσου! Εμείς δεν θέλουμε πασά ανεξάρτητο, να συμπεριφέρεται με αλαζονεία, λες και είναι δικό του βιλαέτι. Και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν είχε να επιδείξει μια μεγάλη ικανότητα στη διακυβέρνηση της Πελοποννήσου. Είναι τελευταία στην Ελλάδα, σας έχει καταδικάσει ο κ. Τατούλης!», είπε».

Όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν σταμάτησε εκεί. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι ο Τατούλης έχει κάνει ρουσφέτια, χάρες, έχει πολλούς φίλους εδώ, είναι ο τόπος του. Τα καταλαβαίνω αυτά, είναι ανθρώπινα. Θέλετε, όμως, η Πελοπόννησος να παραμείνει τελευταία, ή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση όπως η Καλαμάτα;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε τέλος στον Παύλο Πολάκη και σε όσους εμφανίζουν τους νεοδημοκράτες να βρίσκονται σε εσωτερική διαμάχη.