ΑθλητισμόςΑρχείο

Πόσα θα πάρει η Δαλάκα για την επιστροφή της στους στίβους του Survivor

Υπήρξε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του δεύτερου κύκλου του «Survivor», τερματίζοντας δεύτερη στο μεγάλο τελικό. Η Κατερίνα Δαλάκα άφησε το στίγμα της στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι και τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» για να βοηθήσει την Ελληνική ομάδα να φέρει περισσότερες νίκες απέναντι στους Τούρκους.

Χθες το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την άφιξή της στους παίκτες, με τους τελευταίους να μένουν άναυδοι. Μάλιστα, ακόμη και ένας Τούρκος παίκτης είπε ότι την γνωρίζει δηλώνοντας: «Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Την ξέρω καλά. Είναι δυνατή και καλή παίκτρια».

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα, που όντως τους τελευταίους μήνες είχε επιστρέψει στα γήπεδα και είχε πάρει μεταγραφή για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας, δεν μπόρεσε να πει «όχι» στη δελεαστική πρόταση που της έγινε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί της πρότεινε 100.000 ευρώ ακόμη κι αν αποφασίσει να καθίσει στον Άγιο Δομίνικο μία εβδομάδα, ενώ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος, το ποσό φημολογείται ότι θα υπερβεί τα 200.000 ευρώ!

Όπως γίνεται αντιληπτό από τους αριθμούς, ο Τούρκος παραγωγός θεωρεί την Κατερίνα ένα από τα πι δυνατά χαρτιά και έκανε τα πάντα για να την πείσει να πει το «ναι». Τελικά τα κατάφερε και τις επόμενες ημέρες η αθλήτρια θα μπει και πάλι στους στίβους μάχης του «Survivor».

Κατερίνα Δαλάκα

Ο σύλλογος στον οποίο ανήκει η Κατερίνα Δαλάκα, επιδοκιμάζει την απόφασή της να επιστρέψει στο παιχνίδι και εκφράζει την στήριξη προς το πρόσωπό της.

Όπως αναφέρει ο ΣΔΥ Αργολίδας: «Οπως θα έχετε πληροφορηθεί ολοι, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε μια σημαντική απόφαση. Αποφαση, η οποία λαμβάνοντας υπόψη ολες τις παραμέτρους, είναι σωστή και εμεις σαν αθλητική της οικογενέια την στηρίζουμε! Της μεταφέρουμε ολη μας την θετική ενέργεια και θα την περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερή και δυνατή, ωστε να πανηγυρίσουμε ολοι μαζί τις νέες μας επιτύχιες!»