ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η Σιουρούνη πήρε πίσω την υποψηφιότητά της με Κωστούρο

Αποσύρει την υποψηφιότητά της με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου, η Ελένη Σιουρούνη, μόλις 20 μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με το «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα».

Η κα Σιουρούνη με μια λιτή ανακοίνωση, τονίζει:

«Ενημερώνω ότι για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, απέσυρα την υποψηφιότητά μου για δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!!!» (τα τρία θαυμαστικά είναι δικά της).

Πάντως όπως διευκρινίζει η κα Σιουρούνη με δηλώσεις της στο anagnostis.org, θα συνεχίσει να στηρίζει το ψηφοδέλτιο και την υποψηφιότητα Κωστούρου και ότι η απόφασή της να αποσυρθεί από τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με άλλους λόγους, παρά μόνο προσωπικούς.

Η μέχρι πριν λίγο υποψήφια δημοτική σύμβουλος είχε δηλώσει ότι «αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, να σταθώ δίπλα του, μετέχοντας ως υποψηφία στο Συνδυασμό «Ναύπλιο, η Επόμενη μέρα», του οποίου επιτυχώς ηγείται την τελευταία 5ετία».

Ελένη Σιουρούνη

 

Πάντως, η υποψηφιότητα της Ελένης Σιουρούνη δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία με τη δράση της, έχοντας διατελέσει διοικητική Διευθύντρια στο Νοσοκομείο του Άργους, διοικήτρια (Manager) στα Νοσοκομεία, Πύργου Ηλείας, Παναρκαδικού και Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης και Καθηγήτρια Εφαρμογών, του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας», του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.