ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μαθηματικά για Ρουβά με γαλλικά και βλαχομπαρόκ, μεταξύ Χειβιδόπουλου και Διολίτση

Το κόστος της συναυλίας του Σάκη Ρουβά στο Άργος, ήταν η αιτία της έντονης αντιπαράθεσης, μεταξύ του υποψήφιου δημάρχου Άργους Μυκηνών Τάσσου Χειβιδόπουλου και του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. Πέτρου Διολίτση.

Ο κος Χειβιδόπουλος μέμφεται τον κο Διολίτση για τα «Μαθηματικά του Πέτρου…», ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης τον ειρωνεύεται λέγοντας: «Εσύ λοιπόν, με το νέο ανανεωμένο ήπιο προφίλ, με τα γαλλικά και πιάνο, που κάνεις συναυλίες για 50 άτομα και όχι για εμάς που ανήκουμε στον λαουτζίκο (σύμφωνα με τα δικά σου λόγια οι συναυλίες μας, που παρακολουθούν χιλιάδες Αργείοι, είναι βλαχομπαροκ) είσαι υπερήφανος για την αποτυχημένη διοργάνωση των «Δρόμων Πολιτισμού» που κόστισε πάνω από 200.000 ευρώ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στον παραγωγό και τον αποδέκτη του πολιτισμού».
Παραθέτουμε την αντιπαράθεση των δύο.

Τάσσος Χειβιδόπουλος: «Αφού είδαμε τον Πέτρο επί δύο ημέρες να τηλεφωνεί ακατάπαυστα, αφού μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καμπόσος στη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι με προσωπική του παρέμβαση κατάφερε να πείσει τον μάνατζερ του κυρίου Ρουβά να πείσει τον κύριο Ρουβά, σήμερα μάθαμε και την τιμή, δηλαδή 21.266 ευρώ (είκοσι μία χιλιάδες διακόσια εξήντα έξι ευρώ). Τόσο κάνει 17.150,00 πλέον ΦΠΑ.

Βέβαια στην απόφαση με ΑΔΑ ΩΧΝ9ΟΕΚΦ-ΔΥ7, το αποφασιστικό της οποίας παραθέτουμε παρακάτω, γράφει 17.150,00 ευρώ (είκοσι χιλιάδων ευρώ) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α..

Πώς οι 17.150,00 ευρώ, εντός παρενθέσεως γίνονται είκοσι χιλιάδες ευρώ…;;;

Μαθηματικά του Πέτρου…»

Πέτρος Διολίτσης: «Τάσσο το λάθος του υπαλλήλου δεν κόστισε τίποτα σε κανέναν δημότη. 

Το δικό σου λάθος να πραγματοποιήσεις «Δρόμους Πολιτισμού» το χρεώθηκαν όλοι οι πολίτες και ακόμα περισσότερο όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου και ζημιώθηκαν οι επιχειρήσεις τους καθώς είναι ακόμα απλήρωτοι.

Εσύ λοιπόν, με το νέο ανανεωμένο ήπιο προφίλ, με τα γαλλικά και πιάνο, που κάνεις συναυλίες για 50 άτομα και όχι για εμάς που ανήκουμε στον λαουτζίκο (σύμφωνα με τα δικά σου λόγια οι συναυλίες μας, που παρακολουθούν χιλιάδες Αργείοι, είναι βλαχομπαροκ) είσαι υπερήφανος για την αποτυχημένη διοργάνωση των «Δρόμων Πολιτισμού» που κόστισε πάνω από 200.000 ευρώ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στον παραγωγό και τον αποδέκτη του πολιτισμού. 

Κατά το κοινώς λεγόμενο δλδ η «Ρωμαϊκή φιέστα» έγινε για τους πατρικίους και όχι για τους πληβείους σαν κι εμάς!

Όσο για το αν ανακάλυψα την δουλειά, όχι δεν την ανακάλυψα αλλά δεν κρέμομαι και από καμία καρέκλα με το ζόρι για να έχω δουλειά! Καλή τύχη Τάσσο.

Και σε παρακαλώ σταμάτα επιτέλους τα ψέματα!»