ΟικονομίαΑρχείο

Τα μαγαζιά του Άργους ελπίζουν να βγάλουν τα σπασμένα στις απόκριες

Το Σάββατο 9 Μαρτίου όλο το Άργος θα είναι σε μια Αποκριάτικη Γιορτή, την οποία ετοιμάζει η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών». Τουλάχιστον μέχρι τις 10 το βράδυ τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά σε μία προσπάθεια να …βγάλουν τα σπασμένα από την παρατεταμένη οικονομική ανομβρία.

Στις 18:30 στην κεντρική πλατεία οι  MASCHERARIS σας καλούν να χορέψετε μαζί τους. Κυρίες & Κύριοι Εποχής, Αρλεκίνοι, Τροβαδούροι,  Dottores, και Τυμπανιστές καρναβαλίζονται στους ρυθμούς της Αποκριάς. Ακολουθήστε τους!

Στις 19:30 στην κεντρική πλατεία θα γίνει η «Ποδαράτη Νυχτερινή Παρέλαση Καρναβαλιστών». Γνωρίστε τα φετινά καρναβαλικά πληρώματα!  Χορέψτε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η μπάντα κρουστών QuilomboFIRE and PYRO JUGGLING SHOW! NIGHT SHOW με ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα!

Νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση Άργος

Η Διαδρομή είναι: έναρξη από οδό Γεν.  Κολοκοτρώνη – αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨κατάστημα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου –  στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν δεξιά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).

Ψωνίστε & κερδίστε από τις τρελές εκπτώσεις των καταστημάτων της πόλης! Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά!  Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.