ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οικονομικές διαφορές στέλνουν στη δικαιοσύνη μέλος ΔΣ νομικού προσώπου του Άργους

Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, αναστέλλονται οι αρμοδιότητες μέλους του διοικητικού συμβουλίου νομικού προσώπου του δήμου Άργους Μυκηνών.

Αυτό, προκύπτει από την χαρακτηρισμένη ως «Επείγουσα Ανακοίνωση» που έφτασε πρωί πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία από το Γραφείο Τύπου του δήμου που αναφέρει:

“Επειδή κάποιοι ήδη προσπαθούν να αναγάγουν σε  πολιτικό θέμα μια διαφορά ανάμεσα σε δυο συνανθρώπους μας, οι  οποίοι είχαν μακροχρόνια στενή  προσωπική  σχέση κατά το πρόσφατο παρελθόν, θεωρούμε αναγκαίο να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι εμείς δεν θα υπεισέλθουμε στα προσωπικά τους και τις μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, επειδή τυγχάνει ο ένας εξ αυτών να είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου νομικού προσώπου του Δήμου μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως θα λάμψει η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα. Από την πλευρά μας μέχρις ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη θεωρούμε αυτονόητο και αναστέλλουμε τις όποιες αρμοδιότητες είχε εκ της ιδιότητάς του.

Η παρούσα δημοτική αρχή συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της έχοντας πάντοτε ως αρχή της την τήρηση και τον σεβασμό στους νόμους και τη δικαιοσύνη”.

Παρόλα αυτά δεν ξεκαθαρίζεται τί ακριβώς έχει συμβεί.