ΟικονομίαΑρχείο

Ο Καμπόσος φωτογραφήθηκε με τον επενδυτή στην πλατεία

Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές κατασκευαστικές εταιρίες έχει δείξει ενδιαφέρον για τη δημιουργία θεματικού μυθολογικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή των Μυκηνών, όπως αποκαλύψαμε πρώτοι από το πρωί της Παρασκευής. 

Αντιπροσωπεία της εταιρίας με επικεφαλής τον Charles Thornton βρέθηκε σήμερα στο Άργος, έκανε αυτοψία στην περιοχή και είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Καμπόσο. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αμερικάνικο funds στις Μυκήνες για Μυθολογικό Θεματικό Πάρκο

Οι επενδυτές σχεδιάζουν στην παραπάνω έκταση να χτίσουν, μεταξύ άλλων, τρία μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες. Το μυθολογικό θεματικό πάρκο, αν υλοποιηθεί, θα είναι στα πρότυπα του Πάρκου Disneyland στο Παρίσι. Για τη λειτουργία αυτού του πρότζεκτ, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 10.000 εργαζόμενοι, για να καλύψουν τις τρείς βάρδιες.

Charles Thornton Άργος

Πρόκειται  για μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικών 500 ατόμων, με μικτά έσοδα άνω των 60.000.000 δολαρίων, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Στρατηγικής Συμβουλευτικής στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της αρχιτεκτονικής σχεδιασμού και των διαρθρωτικών ερευνών. Κατατάσσεται στις 150 κορυφαίες εταιρίες σχεδιασμού ENR.

Ο Charles Thornton έχει αναγνωριστεί για την εισαγωγή καινοτόμων τεχνικών λύσεων και στρατηγικών διαχείρισης. Κάτω από την καθοδήγησή του, η εταιρεία άνοιξε 10 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέπτυξε πολλαπλές υπηρεσίες για τις μηχανικές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές βιομηχανίες.