ΨυχαγωγίαΑρχείο

Το πουκάμισο του Ρουβά έγινε κομματάκια στο εκρηκτικό live show στο Άργος (Pics)

Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια περίμενε το λάφυρο, η φανατική θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά και στάθηκε η τυχερή στη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Άργος.

Η φανατική θαυμάστρια του κορυφαίου Έλληνας star, που έχει παραβρεθεί ουκ ολίγες φορές σε live του και γνώριζε ότι συχνά στο τέλος βγάζει το πουκάμισό του και το πετάει στον κόσμο, ήταν η τυχερή που το έπιασε.

Η τύχη της όμως «απειλήθηκε» από άλλες θαυμάστριες, που άρχισαν να της το τραβάνε από τα χέρια. 

Πουκάμισο Ρουβά

Τελικά, το λευκό πουκάμισο, που φορούσε ο Σάκης σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, έγινε κομματάκια.

Στην τυχερή θαυμάστρια έμεινε ένα ρετάλι, ένα δηλαδή μικρό κομμάτι, από το ύφασμα, που χαρούμενη έσπευσε να το βάλει στην τσάντα της για να το «διασώσει».

Συναυλία Ρουβά στο Άργος

Ο Σάκης Ρουβάς, από το ξεκίνημα της καριέρας του, είναι συνηθισμένος στις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού, ιδιαίτερα από τις νεαρές κοπέλες, γνωστές και ως «ρουβίτσες».

Συναυλία Ρουβά στο Άργος

Η Συναυλία του Σάκη Ρουβά, βούλιαξε το Άργος, το βράδυ της Κυριακής της αποκριάς, απογειώνοντας χιλιάδες καρδιές κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάκηηηηηηηη, φώναζαν στον Καμπόσο

Χιλιάδες κόσμου, τόσο από το Άργος και το Ναύπλιο, όσο και από γύρω περιοχές κατέκλεισαν την πλατεία του Αγίου Πέτρου και θαύμασαν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, που τους καθήλωσε και βίωσαν μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show.

Συναυλία Ρουβά στο Άργος

Η συναυλία ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα, με τον τραγουδιστή να μην πάρει ανάσα, τουλάχιστον για μιάμιση ώρα.

Ο Σάκης Ρουβάς μετά από μια μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη, τραγούδησε ζωντανά όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες και κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Με remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις ήταν ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην Ελλάδα.

Αναμενόμενα ήταν και τα ανκόρ, αφού οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές, δεν το άφηναν να κατέβει από τη σκηνή.

Από νωρίς το απόγευμα, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Άργος. Αναμενόμενο ήταν να πλημμυρίσουν και τα μαγαζιά από κόσμο, τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όσο και μετά. 

Συναυλία Ρουβά στο Άργος

Συναυλία Ρουβά στο Άργος

Το αποκριάτικο πάρτι συνεχίστηκε στα μπαράκια της πόλης, που είχαν προετοιμαστεί ανάλογα.