ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι με Κωστούρο

Συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφίων η παράταξη Κωστούρου με τους Ιωάννη Κούτρα (αριστερά), Άννα Βελλίνη, Ιορδάνη Δαμιανό και Παναγιώτη Καζολιά (δεξιά) να είναι τα τελευταία τέσσερα ονόματα που μπήκαν στη μακροσκελή λίστα.

Οι ίδιοι αυτοσυστήνονται ως εξής:

Ιωάννης Κούτρας

Ονομάζομαι Κούτρας Ιωάννης, είμαι 35 χρονών και κατάγομαι από την Αγία Τριάδα. Είμαι παντρεμένος με την Καλιάνθη Καλλαπόδη και έχουμε ένα κοριτσάκι 10 μηνών, την Μελίνα. Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου.

Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση τοπικού συμβούλου και για τον λόγο αυτό κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος τοπικός  σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς το χωριό μας και τους κατοίκους του.

Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω και με πλήρη επίγνωση, στηρίζω συνειδητά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές, μακριά από αντιπαλότητες και άνευ ουσίας διαξιφισμούς. Έτσι όπως του αξίζει και όπως τον έχει ονειρευτεί ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος και η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου στη διάθεση των πολιτών του τόπου μας, ευελπιστώντας στην στήριξη όλων.

Με τη δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε πρόκληση αλλά και στην ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την πρόσκληση του να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Άννα Βελλίνη

Η εμπειρία μου μέσα από πολυετή προσφορά στον εθελοντισμό με έχει κάνει να πιστεύω ακράδαντα πως η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή. Να προσφέρει ο καθένας μας όπως μπορεί θέτοντας το δικό του μικρό λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια.

Επειδή για μένα Αυτοδιοίκηση σημαίνει ακριβώς αυτό, άνθρωποι διαφορετικοί που έχουν όρεξη να προσφέρουν και νιώθουν την ανάγκη να δώσουν νέα πνοή στα πράγματα με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του   Δημάρχου Ναυπλιέων  Δημήτρη Κωστούρου να συμμετάσχω  ως υποψήφια  με τον συνδυασμό του «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Η ψήφος σας θα είναι τιμή για μένα.

Μέχρι τώρα η ενασχόλησή μου με τα κοινά, με οδήγησε να στηρίξω στις επερχόμενες εκλογές και να γίνω μέλος του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Ιορδάνης Δαμιανός

Ονομάζομαι Ιορδάνης Δαμιανός, γέννημα θρέμμα της πόλης μας, γιος του Κωνσταντίνου Δαμιανού και της Αγγελικής Αφεντουλίδη. Έχω άλλα τρία (3) αδέρφια που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο ΕΚΑΒ Αθηνών ως διασώστης πληρωμάτων ασθενοφόρων. Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο με οδήγησε να ασχοληθώ με τον τομέα υγείας αρχικά παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία τελειώνοντας το ΙΕΚ ΕΚΑΟΣ Αθηνών με άριστα.

Επί δεκαοχτώ (18) συνεχή έτη εργάστηκα ως ναυαγοσώστης στην παραλία του Καραθώνα, ταυτόχρονα διατηρούσα στην παλιά πόλη το καφέ- μπαρ «Μουριά». Από μικρό παιδί  λάτρευα τη μουσική και για το λόγο αυτό έχω επίσης εργαστεί σε πολλά μαγαζιά της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Μια άλλη μεγάλη αγάπη μου, ο αθλητισμός. Έχω ασχοληθεί με την κολύμβηση, την κατάδυση, το tae kwon do και την καλαθοσφαίριση όπου υπήρξα και διαιτητής αγώνων.

Εκτός από όλα αυτά ασχολούμαι χρόνια και με την Βυζαντινή μουσική, πράγμα το οποίο με οδήγησε κοντά στην  εκκλησία όπου και υπηρέτησα εθελοντικά με όλες μου τις δυνάμεις.

Ως ευσυνείδητος πολίτης και κρίνοντας το έως τώρα έργο του Δημήτρη Κωστούρου, αποφάσισα να συστρατευτώ με όλες μου τις δυνάμεις με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και να βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος του Δημάρχου μας για μια ακόμα καλύτερη πόλη! 

Μαζί στο δρόμο που έχει χαράξει ο Δημήτρης Κωστούρος!

Παναγιώτης Καζολιάς

Ονομάζομαι Καζολιάς Παναγιώτης του Βασιλείου, γεννήθηκα στις 24/06/1954.

Τελείωσα το Δημοτικό σχολείο του Νέου Ροεινού, το Γυμνάσιο Ναυπλίου και την Τεχνική Σχολή Έντισον.

Υπηρέτησα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στον τεχνικό κλάδο και αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Ανθυποπηραγού.

Μένω ως συνταξιούχος μόνιμα στο Νέο Ροεινό.

Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, που εκφράσθηκε μέσω της ψήφου σας σε δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, όπου και εκλέχτηκα ως Αντιπολίτευση.

Από πλευράς μου, και σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου, θέτω τον εαυτό μου πάλι στην διαδικασία των εκλογών, ως υποψήφιο για το Τοπικό Συμβούλιο του Νέου Ροεινού, αυτή τη φορά με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Εκτιμώντας ότι είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, δραστήριος και έχει υπηρετήσει το Δήμο με θετικά αποτελέσματα, πιστεύω ότι θα οδηγήσει τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά και θα συνεχίσει να προσδίδει νέα πνοή, γιατί αποτελεί  την «Επόμενη Μέρα»  που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.