ΚοινωνίαΑρχείο

Οι αποκριάτικες selfies του Αλέξη στην Πελοπόννησο

Στη Λακωνική Μάνη βρέθηκε για τα Κούλουμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. O πρωθυπουργός επέλεξε το βράδυ της Κυριακής πριν την Καθαρά Δευτέρα να επισκεφτεί την ταβέρνα «Τα 7 Αδέλφια» ανάμεσα στον παραδοσιακό οικισμό Φλομοχώρι και τον Κότρωνα. Ολοι μαζί απόλαυσαν θαλασσινούς μεζέδες. 

Μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και φιλική συντροφιά ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Η παρέα του πρωθυπουργού παρήγγειλε μεταξύ άλλων καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες και σαλάτες. 

Τσίπρας Μάνη

Δεν ήταν πάντως λίγοι αυτοί που ζήτησαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, όπως και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Πιερρινάκος. Την παρέα αποτελούσαν πέντε ζευγάρια και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, συνολικά περίπου 15 άτομα.

Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, ο πρωθυπουργός, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου.

Τσίπρας Μάνη

Το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε στον «Πύργο Αραπάκη» τον πύργο-ξενώνα που βρίσκεται στην περιοχή Χαριά τού Πύργου Διρού.

Ο Νίκος Αραπάκης, μιλώντας για την παραμονή του πρωθυπουργού στη Μάνη, σχολίασε: «Ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του».

iefimerida.gr