ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αναμασά τα ίδια ο Χειβιδόπουλος

Με νέα ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Τάσσου Χειβιδόπουλου επανέρχεται στο θέμα της δίωξης για δωροληψία και εκβίαση μέλους Δ.Σ. του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η οποία είναι στο ίδιο ακριβώς κλίμα και περιεχόμενο με τις προηγούμενες.  

Σχετικά και με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αναφέρει: 

«Με λύπη μας αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο μείζον θέμα που ταλανίζει το Δήμο Άργους – Μυκηνών και προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στο ήθος και το κύρος του Δήμου μας.

Αντί ο κύριος Καμπόσος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινίσεις προς το σώμα για τους λόγους αντικατάστασης της κυρίας Δαμασκηνού, επέλεξε συνειδητά να εξαπολύσει, με την γνωστή φρασεολογία του, επίθεση στα φαντάσματα και τις ερινύες που τον κυνηγούν.

Για άλλη μια φορά δίχασε την τοπική κοινωνία, χαρακτηρίζοντας πολίτες της πόλης ως εχθρούς και υπονομευτές, για άλλη μια φορά με απειλητικό ύφος στο λόγο του σκόρπισε την γνωστή του λάσπη, προσπάθησε από απολογούμενος να γίνει καταγγέλλων και απέτυχε οικτρά.

Το μόνο που κατάφερε, είναι να αποσπάσει το «θαυμασμό» των μελών του δημοτικού του θιάσου και με το ύφος του να προτρέψει μερικούς από αυτούς να λειτουργούν και να εκφράζονται αντιδεοντολογικά και υβριστικά προς μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.

Κύριε Καμπόσο, οφείλετε να απαντήσετε και θα αναγκαστείτε να απαντήσετε, είτε σε προσεχή συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε μέσω ανυπόγραφου, όπως συνηθίζετε όταν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, δελτίου τύπου, είτε στο αυριανό σας διάγγελμα προς τους Αργείους «που κάνατε ανθρώπους», είτε τέλος σε οποιαδήποτε άλλη αίθουσα κληθείτε.

Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε και ενημερώσετε τους πολίτες του Δήμου μας, τόσο περισσότερο θα προστατεύσετε την εικόνα του Δήμου μας στο Πανελλήνιο».

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ.