Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί ξετυλίχθηκαν στα Λευκάκια

Ιατρικό συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού, η οποία την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όπως αποδείχθηκε, ιατρικό επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: «Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί»,

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τη Μητρόπολη Αργολίδας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,τον Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

Χαιρετισμούς έκαναν ο εφημέριος του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά ,π. Δημήτριος Κρουσταλάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος  Κ. Κατσαρός, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Α. Κατσουλάκου και το μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας. κα. Μαύρου.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μιλησε για την αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής και ο καθηγητής  Χειρουργικής Γ. Παπαγεωργίου ανέλυσε το θέμα «Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος».

Ακολούθησε εισήγηση από τον Παθολόγο – Αγγειολόγο Ιωάννη Γκούβερη για τη Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση. Οι εργασίες του συνεδρίου λύθηκαν με συζήτηση πάνω σε Ιατρικά θέματα.

 

Exit mobile version