ΨυχαγωγίαΑρχείο

Από την Αργολίδα στον Ισθμό: Περνώντας τις γραμμές του τρένου με το νέο Evoque (Vid)

Κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν και φαντάζει απίστευτο πραγματοποιήσε ο Βασίλης Σαρημπαλίδης με το καινούργιο Range Rover Evoque το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Οδηγώντας το βρετανικό SUV στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Κορίνθου, πέρασε την διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου και έζησε μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το νέο μοντέλο της Land Rover τεστάρεται και παρουσιάζεται αυτές τις μέρες από χιλιάδες δημοσιογράφους ανά τον κόσμο στους δρόμους της Ερμιονίδας, με επίκεντρο το πανάκριβο ξενοδοχειακό συγκρότημα AmanZoe στο Πορτοχέλι.

Δείτε παρακάτω το τολμηρό εγχείρημα στον Ισθμό:

 

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος που το επιχείρησε: 

«Αρχικά πήραμε οδηγίες από τους υπεύθυνους της οργάνωσης που είχε αναλάβει την παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς Range Rover Evoque που γίνεται στην Ελλάδα. “Κάτσαμε” στις γραμμές, έτσι ώστε αυτές να Κοιτάζοντας από κάτω το… χάος, ένα ρίγος σε κυριεύει!βρίσκονται κάτω από το αυτοκίνητο και τα ελαστικά να τις “αγκαλιάζουν”.

Με αργές κινήσεις και με σταθερό γκάζι ξεκινήσαμε την οδήγηση με πολύ προσοχή καθώς κάθε εκατοστό που… ξεφεύγαμε της πορείας, ακουμπούσαν οι ζάντες στις σιδερένιες ράγες. Πατήσαμε στη γέφυρα, οι παλμοί ανέβηκαν αλλά η αίσθηση και η ένταση της στιγμής ήταν τόσο έντονες που τα ξεχάσαμε όλα βλέποντας και ζώντας αυτό που ίσως να μην είχε κάνει κανείς στο παρελθόν.

Το μοναδικό και πρωτότυπο εγχείρημα με το βρετανικό SUV στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η εμπειρία είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια».

Τι γυρεύουν 110 νέας γενιάς Range Rover Evoque με ξένες πινακίδες στην Αργολίδα;