ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ο θρυλικός Οδυσσεβάχ έρχεται στο Ναύπλιο

Η Παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου ανοίγει τα πανιά της και ο θρυλικός πια «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου κάνει στάση για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του στο Ναύπλιο

Η παράσταση που έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές, φιλοδοξεί να παρασύρει μαζί της στο ταξίδι νέους, μικρούς – και όχι μόνο – φίλους της να φάνε μαζί το λωτό…και να ξεχάσουν να μεγαλώσουν!

Ο «Οδυσσεβάχ» έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες και έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους. Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του «Οδυσσεβάχ» από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα αγαπημένα παραμύθια.

«Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου

Η σκηνή μετατρέπεται ολόκληρη σε καράβι και όλοι μαζί σαλπάρουμε για να γνωρίσουμε τον Κύκλωπα Αρχισαλαχάρ, που όταν τραγουδάει η γη ταρακουνιέται, την Λαριζάντ, την πριγκίπισσα που με την ομορφιά της μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο, τη μάγισσα Κιρκίλα που πετάει, τους πειρατές, τη γοργόνα, τους λωτοφάγους και άλλους τόσους ήρωες που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ταξίδι!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο

Ώρες: 11.30 το πρωί και 17:00 το απόγευμα

Είσοδος: 10€ προπώληση: 8€