ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος καλεί την δικαιοσύνη

Ήταν αναμενόμενο, κυρίως μετά τα όσα υπαινίχτηκε ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Άργους και συμπεριέλαβε στο διάγγελμά του, καθώς και όσα ονομαστικά ανέφερε η αγνώστου διεύθυνσης και ιδιοκτησίας εφημερίδα ο «Δημότης» πως κάθε αντιπαράθεση μεταξύ των διεκδικητών του Δήμου θα καταλήγει στα έδρανα των δικαστηρίων.

Ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών είχε «χρίσει» σαν κύριο αντίπαλό του τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, αφήνοντας συχνά σπόντες για την πολιτική και εργασιακή του σταδιοδρομία. Έναν χρόνο πριν είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και με ιδιοκτήτη ιστοσελίδας που είχε ανακοινώσει τότε την πρόθεσή του να πολιτευτεί στον Δήμο Άργους- Μυκηνών. Τότε η υπόθεση είχε καταλήξει και αυτή στις δικαστικές αίθουσες.

Με ανακοίνωση που διένειμε στα ΜΜΕ τα Αργολίδας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή πόλη, ξανά» Τάσσος Χειβιδόπουλος στρέφεται αρχικά κατά του άγνωστου εκδότη της περιοδικής (Μηνιαίας;) εφημερίδας «Δημότης» για όσα λασπολογεί εναντίον του όπως υποστηρίζει ο ίδιος «συκοφαντίας, ύβρεων και πολιτικού εκβιασμού.

Σημειώνει η ανακοίνωση Χειβιδόπουλου:

«Στην απεγνωσμένη προσπάθεια του «αγνώστου συντάκτη» να συγκαλυφθούν οι, έστω αρχικά, πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου για το σκάνδαλο χρηματισμού, που εξέθεσε πανελληνίως τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και το οποίο θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη προσεχώς, σε δισέλιδο αφιέρωμα της φυλλάδας, εξαπολύθηκε μια αήθης επίθεση σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου.

Αιτία, η απαίτησή μου, ως πολίτης του Δήμου Άργους –Μυκηνών και ως Υποψήφιος Δήμαρχος, για διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και για εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Καμπόσο.

Εξηγήσεις που ποτέ δεν έδωσε, που απέφυγε και αποφεύγει ακόμη και σήμερα, αλλά σίγουρα θα δώσει ενώπιον των αρχών».

Σχετικά με την στάση του νυν Δημάρχου στα όσα δημοσιεύει ο «Δημότης» ο κ. Χειβιδόπουλος τον καλεί να απαντήσει αν υιοθετεί «την προσπάθεια του Δημότη να μετατρέψει την ποινική δίωξη της προστατευόμενης σας, αφενός σε μία πολιτική κόντρα μαζί μου και αφετέρου σε μια χυδαία και συκοφαντική προσπάθεια φανταστικής εμπλοκής μου στην υπόθεση;

Ξέρετε πολύ καλά άλλωστε και εσείς και όλοι οι Αργείοι, ότι εσείς και ο «Δημότης» σας έχετε καταδικαστεί πρόσφατα για ανάλογες συκοφαντίες και ψεύδη απέναντι σε γνωστό δημοσιογράφο .

Απαντήστε λοιπόν κ. Καμπόσο μετά το πρόσφατο συμβάν, θα διατάξετε διαχειριστικό έλεγχο στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών; Γιατί δεν το έχετε πράξει ακόμα, αφού και από το 2013 υπήρξαν δημοσιεύματα που υπαινίσσονταν κακή διαχείριση ( https://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/edw-argos-peftoun-ta-pentoxiliara-sa-xalazi-25410000000);
Απαντήστε επίσης κ. Καμπόσο, έχετε προσωπική εμπλοκή στο κατηγορητήριο της πρόσφατης υπόθεσης δωροληψίας και εκβίασης από το μέλος της Σχολικής Επιτροπής;»

Είναι προφανές πλέον πως αντί για συνεντεύξεις τύπου θα ακούμε τοποθετήσεις των δικηγόρων και των δύο προς το παρόν πλευρών, έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων».