ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Έμμισθους «δημοσιογράφους» με εργοδότη στη Διαύγεια, καταγγέλλει ο Αναγνωσταράς

Σε έμμισθους «δημοσιογράφους», που εκτελούν εντολές του εργοδότη τους, τον οποίο μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο Διαύγεια, αναφέρεται ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Ο καταγγέλλων χρησιμοποιεί ο ίδιος τα εισαγωγικά στη λέξη «δημοσιογράφοι». Η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή και προκαλεί ενδεχομένως παρέμβαση του εισαγγελέα για τη διαφάνεια των Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία όμως δεν τα κατονομάζει.

Εφόσον ο κος Αναγνωσταράς καταγγέλλει τέτοιου είδους διαπλοκή, θα ήταν πρέπον να κληθεί να κατονομάσει αυτούς που υπονοεί ότι συμμετέχουν στη διαπλοκή. Διαφορετικά θα πλανάται μια έωλη κατηγορία για όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (επαγγελματικά ή μη) και θα αποτελεί ωμή συκοφάντηση του συνόλου του Τύπου, ηθελημένα ή άθελα του καταγγέλλοντος.

Επομένως είναι μονόδρομος για τον υποψήφιο δήμαρχο να μην παραμείνει σε αυτή τη δήλωση, αλλά να γίνει συγκεκριμένος, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι συκοφαντεί το σύνολό του Τύπου, μιας και αναφέρεται σε “δημοσιογράφους”.

Έμμισθους «δημοσιογράφους» με εργοδότη στη Διαύγεια, καταγγέλλει ο Αναγνωσταράς, χωρίς να τους κατονομάζει

Η δήλωση του κου Αναγνωσταρά έγινε με αφορμή ότι σε κάποια ΜΜΕ δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και συνοδεύεται από μία φωτογραφία μέσα στον Ιερό Ναό: 

«Πολλοί δημότες αναρωτιούνται γιατί δεν ήταν ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς στην Ευαγγελίστρια χθες και στην Μητρόπολη σήμερα στην δοξολογία! 

Δεν τον είδαμε λένε στα ειδησεογραφικά του νομού μας! Ήταν εκεί και αυτός και αρκετά στελέχη της δημοτικής μας παράταξης. Απλά κάποιοι έμμισθοι ,”δημοσιογράφοι” φροντίζουν να μας εξαφανίζουν από το φωτορεπορτάζ τους! Εκτελώντας βέβαια εντολές του εργοδότη τους! Και για όσους ρωτήσουν για το όνομα του εργοδότη τους ας μπουν στο διαύγεια να δουν!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ιδιαίτερες ευχές σε όσους και όσες εορτάζουν την ονομαστική τους εορτή. Υγεία και ευτυχία.

Γι’ αυτό λοιπόν βγάλαμε μόνοι μας φωτογραφία»