ΡεπορτάζΑρχείο

Τα άκουσαν Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης για το νοσοκομείο Ναυπλίου

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του νοσοκομείου Ναυπλίου. Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση με τον Γιάννη Γκιόλα να γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών από εργαζόμενους της νοσηλευτικής μονάδας, κατά την τοποθέτησή του.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το υπουργείο θέλει την αναβάθμιση των δύο νοσοκομειακών μονάδων της Αργολίδας, υπενθυμίζοντας τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου που έχουν γίνει για την κάλυψη των κενών.

Δημοτικό συμβούλιο για νοσοκομείο Ναυπλίου

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Ανδριανός ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα περιστατικά βίας στα δύο νοσοκομεία, αλλά και στο παράδοξο που συμβαίνει στην Ερμιονίδα ο μοναδικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου να είναι παράλληλα και ο οδηγός του ασθενοφόρου!

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά στην απουσία του διοικητή του νοσοκομείου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ωστόσο ούτε και αυτός απέφυγε τις αποδοκιμασίες από τους πολίτες.

Δημοτικό συμβούλιο για νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Γιάννης Μανιάτης με τη σειρά του πρότεινε να αναλάβει η σχολή δημόσιας διοίκησης να κάνει μελέτη για την επίλυση του προβλήματος και να την παρουσιάσει δημόσια. Και αυτός αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους της νοσηλευτικής μονάδας. 

Ένα ακόμα ψήφισμα για κατανάλωση, μετά τον ντόρο για το νοσοκομείο Ναυπλίου

Από την πλευρά του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου τοποθετήθηκε πριν από λίγο η αντιπρόεδρος Βασιλική Σαλεσιώτη, η οποία ήρθε σε κόντρα με τον Γ. Γκιόλα.

Σαλεσιώτη

Επίσης αντέδρασε στην συνέντευξη του του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, που δόθηκε σήμερα το πρωί στο anagnostis.org, στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάργησης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.  

Σε ερώτηση του Δημήτρη Κωστούρου για το αν με την συγχώνευση των δύο νοσοκομείων η κατάσταση βελτιώθηκε ή χειροτέρεψε, η κ. Σαλεσιώτη απάντησε ότι χειροτέρεψε.

Ανατροπή με το νοσοκομείο Ναυπλίου – Τι λέει ο επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ

Προηγουμένως ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι απαίτησαν γραπτή επιβεβαίωση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και ανάλογη ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά και τα δύο νοσοκομεία.