ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σε πρώτο πλάνο οι υποδομές για τον Σαλεσιώτη (Vid)

Άχιλλειος πτέρνα του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής είναι οι υποδομές, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Τάσος Σαλεσιώτης στην χθεσινή παρουσίαση των πρώτων 22 υποψηφίων του συνδυασμού του «Ναυπλία Πρωτεύουσα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων έθεσε επί τάπητος ζητήματα όπως η πιθανή μεταφορά του δημαρχείου στο κτήριο της ΔΕΗ, η διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων σε δημοτική αίθουσα εντός του αστικού ιστού του Ναυπλίου, η μεταφορά των τεχνικών υπηρεσιών σε πιο σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις κ.α.

Οι πρώτοι 22 του Σαλεσιώτη για τον Δήμο Ναυπλιέων

Τα χαρακτηριστικά του συνδυασμού του, όπως επισήμανε, θα είναι ο διάλογος, η συνεργασία με όλους -όπως προβλέπει άλλωστε και ο νέος εκλογικός νόμος-, ο εθελοντισμός, η τοποθέτηση των υπηρεσιών εκέι που πρέπει και το περιβάλλον, δίνοντας βάση πέραν την προστασίας του και στο σχέδιο πόλης.

Σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος, τις πρώτες μέρες οι προτεραιότητές του ανέφερε πως θα είναι η οργάνωση των υπηρεσιών όπως απαιτείται σήμερα τεχνολογικά, οι κτιριακές υποδομές και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, όχι όμως με απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, αλλά με διαφανείς διαδικασίες, όπως η διεξαγωγή αρχιτεκτονικών διαγωνισμών.

Στο ίδιο τσουβάλι βάζει Κωστούρο – Αναγνωσταρά ο Σαλεσιώτης

Δείτε ένα σημαντικό μέρος από τα όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος στο παρακάτω βίντεο: