ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τον Γιάννη Μπόλλα ανακοίνωσε ο Νίκας για την Αργολίδα

Ο Γιάννης Μπόλλας, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, μέλος του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ, ανώτερο στέλεχος τουρισμού του ξενοδοχειακού κλάδου, αποτελεί τη 10η υποψηφιότητα του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” του Παναγιώτη Νίκα για την Π.Ε. Αργολίδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού: «Είναι βέβαιο πως η αδιαμφισβήτητα μεγάλη και βαθιά γνώση και εμπειρία του κύριου Μπόλλα πάνω σε αθλητικά, αλλά και τουριστικά ζητήματα θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αλλαγή που πρέπει να γίνει τόσο στην Αργολίδα, όσο και στην Πελοπόννησο»

Γιάννης Μπόλλας

Ο Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε επίσης τον Δαμιανό Δουμάνη, ο οποίος αποτελεί την 9η υποψηφιότητα του συνδυασμού του για την Π.Ε. Λακωνίας.

«Με τον κύριο Δουμάνη ενισχύουμε ακόμη παραπάνω το άνοιγμα που θέλουμε να πετύχουμε ως παράταξη στην κοινωνία της Λακωνίας. Είναι σίγουρο πως η αυτοδιοικητική του εμπειρία, αλλά και η βαθιά του γνώση πάνω σε ζητήματα που αφορούν στα λιμάνια, θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Λακωνία όσο και η Πελοπόννησος», σημειώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

 Δαμιανός Δουμάνης