ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πιέσεις, απειλές και ο φόβος που οδηγεί σε παρεκτροπές

Για απειλές και πιέσεις προς δημότες που θέλουν να ενταχθούν στον συνδυασμό του, με πρόσχημα το έργο που έχει συντελεστεί στις σχολικές μονάδες, κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», Παναγιώτης Αναγνωσταράς:

«Οι απειλές και οι πιέσεις προς συνδημότες μας που θέλουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο μου,θα πρέπει να σταματήσουν! Ο “Αρχοντας” μας να πάψει να παίζει τον ρόλο του χωροφύλακα και η “εντεταλμένη” του να καταλάβει ότι τα χρήματα που δίνει στα σχολεία δεν είναι χρήματα δικά της αλλά των δημοτών!!

Και τα χρήματα αυτά δίνονται προς την σχολική κοινότητα και δεν υποχρεώνουν κανέναν δάσκαλο ή καθηγητή έτσι ώστε να τον απειλούν και να του λένε, εμείς σου φτιάξαμε το ένα ή το άλλο στο σχολείο σου!!!! Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και σας οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια!!!!»

Με την σειρά του η παράταξη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» κάνει λόγο για τακτικές λάσπης και συκοφαντίας και καλέι τον καταγγέλοντα αν έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στη δικαιοσύνη:

«Είναι προφανές για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αναγνωσταρά ότι ο φόβος που τον έχει κυριεύσει τον οδηγεί σε παρεκτροπές και σε τακτικές λάσπης και συκοφαντίας.

Από την πρώτη στιγμή κατανόησαν όλοι τον τρόπο που θα κινούνταν ο κ. Αναγνωσταράς και την ποιότητα του κυρίως «ανώνυμου» λόγου του. 

Όμως υπάρχουν και όρια κ. Αναγνωσταρά. 

Οι απειλές και οι πιέσεις δεν ήταν, δεν είναι και φυσικά δεν θα είναι ποτέ στο ρεπερτόριο ενεργειών των ανθρώπων μας που εσείς προσπαθείτε να σπιλώσετε. 

Είναι βέβαιο ότι επειδή πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και στοιχεία δεν μπορείτε να έχετε κ. Αναγνωσταρά τότε καλό θα ήταν να προσέλθετε με τα «στοιχεία» σας στη δικαιοσύνη για να αποδείξετε τα ψέματά σας.

Δεν ανεχτήκαμε δεν ανεχόμαστε και δεν θα ανεχτούμε ποτέ οποιαδήποτε κατηγορία ή υπαινιγμό ενάντια στην ηθική και στην αξιοπρέπεια μας με τις οποίες πορευτήκαμε, πορευόμαστε και θα πορευτούμε. 

Εμείς θα φροντίσουμε γι’ αυτό.

Την έκφραση «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» τη γνωρίζετε;»