ΚοινωνίαΑρχείο

Έβλαψε ή ωφέλησε η διασύνδεση των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου;

Ομόφωνα οι φορείς του Ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου αγκάλιασαν την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, για διερεύνηση στο αν έχει αποδώσει τόσα χρόνια η σύνδεση των δύο Νοσοκομείων και να καταθέσουν προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

Όλοι οι φορείς υπογράμμισαν ότι πίσω από τον κίνδυνο κλεισίματος των ΤΕΠ, βρίσκεται η πολιτική βούληση για μείωση των κονδυλίων για την υγεία και σταδιακή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Σύσκεψη για την Υγεία

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, αφού χαρακτήρισε αόριστες τις απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αξιολογήσουν την μέχρι σήμερα πορεία του μοντέλου διασύνδεσης των δύο Νοσοκομείων.

Όπως είπε ο κ. Κωστούρος «φαίνεται πως υπάρχει σχεδιασμός που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Πέρα από αυτό εμάς μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου. Η αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων δείχνει πλέον πως αποτελεί λύση για την βιωσιμότητα της λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου».