ΡεπορτάζΑρχείο

Λαμπάδιασε κάδος στην Τσώκρη στο Άργος

Για άγνωστη αιτία πήρε φωτιά ένας κάδος στο τέρμα της Τσώκρη στο Άργος με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν από την φωτιά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα πλησίον του. Βλέποντας τον κίνδυνο ανάφλεξης των ΙΧ, διερχόμενος πολίτης μετακίνησε τον κάδο στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ένας περίοικος αντιλήφθηκε την φωτιά και προσπάθησε να καλέσει την πυροσβεστική, όμως το 199 ήταν για ώρα κατειλημμένο. Τελικά τα κατάφερε αλλά το πυροσβεστικό όχημα αργούσε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμα και η παρέμβαση της δημοτικής αρχής για να έρθει ένα πυροσβεστικό όχημα. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα πυροσβεστικό το οποίο όμως έστριψε στην οδό Μπελίνου αφήνοντας με απορία τους κατοίκους της Τσώκρη για την κατεύθυνση που ακολούθησε.

φωτιά σε κάδο

Λίγα λεπτά μετά το όχημα της πυροσβεστικής κατευθυνόμενο αυτή την φορά προς το σωστό σημείο, έσβησε χωρίς κόπο την φωτιά, ενώ συνεργείο του δήμου έλεγξε την καταλληλότητα του κάδου για την συνέχιση της αποκομιδής των σκουπιδιών.

Ευτυχώς πέρα από τις διοξίνες που απελευθερώθηκαν από την καύση δεν υπήρχαν γκαζάκια ή φιάλες από σπρέι στον κάδο κι έτσι αποφεύχθηκαν οι εκρήξεις που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες τόσο για τους διερχόμενους όσο και για τις περιουσίες, ακίνητες και κινητές, των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής ήταν διαφορετικό το όχημα που κινήθηκε προς την λαϊκή και για άλλο σκοπό από αυτό που έφτασε στο σημείο του φλεγόμενου κάδου.