ΠολιτικήΑρχείο

Με 5 εκπροσώπους η Αργολίδα στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Ναυπλιώτης Παύλος Χρηστίδης συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης.

Στις πρώτες θέσεις εκλέγονται ακόμη ο Μανώλης Όθωνας, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο Κώστας Πανταζής, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στη νέα Κεντρική Επιτροπή των 256 μελών, προσκείμενοι στη Φώφη Γεννηματά θεωρούνται περίπου 150- 155 στελέχη ενώ από 95 έως 100 υπολογίζεται η δύναμη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης που εκλέχθηκαν επίσης στις πρώτες θέσεις ενισχύουν το μήνυμα της ανανέωσης και από την πλευρά της μειοψηφίας. Στη «μάχη» των γυναικών κέρδισε η Τόνια Αντωνίου.

Γιάννης Μανιάτης

Συγχαρητήρια Μανιάτη στα 5 παιδιά από την Αργολίδα

Με ανακοίνωση ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης συγχαίρει τα 5 μέλη από την Αργολίδα που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος:

«Θερμά συγχαρητήρια στους φίλους και συντρόφους της Αργολίδας, που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στο πρόσφατο Συνέδριό μας.

  • Χρηστίδης Παύλος
  • Κατσίλας Γρηγόρης
  • Ψυχογιός Παναγιώτης
  • Παπαδημητρίου Κώστας
  • Δημάκη Σοφία

Για πρώτη φορά η Αργολίδα εκπροσωπείται με 5 άξια στελέχη της στην Κεντρική Επιτροπή της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την Πολιτική Αλλαγή που χρειάζεται η χώρα, για τη μεγάλη Δημοκρατική Ανατροπή».

Το ευχαριστώ του Παναγιώτη Ψυχογυιού

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Το 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μας πήγε ένα βήμα μπροστά. Η μαζική συμμετοχή και ειδικά η συμμετοχή νέων ανθρώπων, το ενωτικό κλίμα και οι δημοκρατικές διαδικασίες στέλνουν ένα σαφές μήνυμα ενόψει των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται.

Παναγιώτης Ψυχογυιός

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 406 συνέδρους, και ιδιαιτέρως τους συνέδρους συμπατριώτες απ την Αργολίδα, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής! Η τιμή για μένα είναι μεγάλη και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω θα συνεχίσω να παλεύω για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης, που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα παιδιά απ την Αργολίδα που εκλέχτηκαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή! Πρώτη φορά άλλωστε που ο νομός μας θα εκπροσωπηθεί από 5 άτομα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του κινήματος!

 Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς, ο αγώνας τώρα αρχίζει!»