ΚόσμοςΑρχείο

Από την Ανδαλουσία στο Άργος

Σήμερα στις 9μμ απολαύστε μία μουσικοχορευτική παράσταση flamencο στο Άργος από την ΚΕΔΑΜ, με το σχήμα “ Al Golpe ”, στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
Καλλιτεχνική διεύθυνση και χορογραφία: Ιάσονας Δαμιανός.
Μουσική επιμέλεια και flamenco κιθάρα: Γιώργος Καραλής.
Συμμετέχει στο τραγούδι η Cristina Rodriguez de Tovar.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: Κ.Ε.Δ.Α.Μ (Βασ. Σοφίας 2 Άργος, τηλ.2751062143)
Το σχήμα Al Golpe, μετά από ένα δεκαετές πέρασμα από την Ανδαλουσία, επισφραγίζει με την παράσταση A TRES τον απώτερο σκοπό της ομάδας που δεν είναι άλλος από την διάδοση του μουσικοχορευτικού πλούτου της Ανδαλουσίας και του flamenco.
Όλα ξεκίνησαν το 2007, στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, όταν ο χορευτής Ιάσονας Δαμιανός κι ο κιθαρίστας Γιώργος Καραλής ένωσαν τις παράλληλες καλλιτεχνικές διαδρομές τους, ξεκινώντας μια πορεία αναζήτησης αυτού που περήφανα παρουσιάζουμε σήμερα. Τo flamenco / Α TRES.
Ακολούθησαν αρκετά χρόνια ζύμωσης, συνεργασίες, ταξίδια ανά τον κόσμο, πολλές ώρες επί σκηνής μέχρι να ομογενοποιηθεί ή σύμπραξη αυτή.
Ένα από τα άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας, η μόνιμη προσκεκλημένη στο flamenco τραγούδι, Cristina Tovar από τη Σεβίλλη, δίνει με το μοναδικό της ηχόχρωμα την επιθυμητή μορφή στο αποτέλεσμα: Χορός, κιθάρα και τραγούδι σε πλήρη και ουσιαστική συνύπαρξη.
Παραγωγή: Al Golpe Athens