Site icon Αρχείο anagnostis.org

Πόλος έλξης για κορυφαίους bodybuilders το Ναύπλιο (Pics)

Διεθνείς αγώνες bodybuilding στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου το «Ιfbb amateur the president santonja’s cup» και Elite Pro Show. Οι διεθνείς αγώνες bodybuilding προσέλκυσαν και φέτος την αφρόκρεμα του αθλήματος απ’ όλον τον κόσμο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου (6/4) και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (7/4). Κεντρικό πρόσωπο ήταν φυσικά ο Ισπανός Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος ήταν παρών και φέτος στο Ναύπλιο για να παρακολουθήσει τους αγώνες που γίνονται προς τιμήν του.

Περισσότεροι από 800 φίλοι του αθλήματος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των επαγγελματιών αθλητών και αθλητριών παγκοσμίου βεληνεκούς από δεκάδες χώρες του κόσμου, οι οποίοι πρόσφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα που καθήλωσε τους τυχερούς θεατές.

Τους αγώνες που συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, έχει φέρει στο Ναύπλιο από πέρσι ο Ναυπλιώτης θρύλος του αθλήματος Τάσος Κολιγκιώνης.

Exit mobile version