ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η πρώτη δωδεκάδα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Ερμιονίδα

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ερμιονίδας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Πετρίδη, παρουσιάζει τους 12 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Αυτοί είναι οι:

1. Αντώνης Αντωνόπουλος, από το Ηλιόκαστρο
2. Δαγρές Χρήστος, από το Ηλιόκαστρο
3. Δραπανιώτης Αντώνης, από το Ηλιόκαστρο
4. Ζαχαριουδάκη Βασιλική, από το Κρανίδι
5. ΚατσαδωράκηΙωάννα, από Πόρτο Χέλι
6. Κωτσοβός Δημήτρης, από τα Δίδυμα
7. Λυμπερόπουλος Γιώργος, από το Κρανίδι
8. Μπουγιατιώτης Γιώργος, από το Κρανίδι
9. Σατραβέλας Κώστας από την Ερμιόνη
10. ΤσιφάκηΚαλομοίρα, από το Κρανίδι
11. Τσίχλας Στέλιος, από το Ηλιόκαστρο
12. Ερυθριάδου Γαληνή, από το Κρανίδι

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

«Η “Λαϊκή Συσπείρωση” το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί μέσα από τους αγώνες στη δουλειά, τη γειτονιά και το χωριό τους.

Ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση”, στο ΚΚΕ, ψήφος σε όλες τις κάλπες για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε καινούργια αντιλαϊκά μέτρα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει.

Σημαίνει καταδίκη στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και στους γνωστούς από χρόνια υποψήφιους τους, που επιδιώκουν να αναβαπτιστούν στη λαϊκή συνείδηση, αξιοποιώντας τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν, σε χρεοκοπημένες πολιτικές επιλογές που επιδιώκουν να εμφανιστούν και ως ικανότεροι διαχειριστές και την πολιτική τους ως μονόδρομο.

Καλούμε τον κάθε άνθρωπο της δουλειάς και του μόχθου, κάθε πρωτοπόρο, κάθε αγωνιστή κάθε σκεπτόμενο συμπολίτη που μας εμπιστεύεται να συμπαραταχθεί μαζί μας».