ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κι’ άλλη όμορφη δικηγόρος με Καμπόσο (Vid)

Μετά την Μαρία Χαβιαρλή, άλλη μια εμφανίσιμη, δυναμική γυναίκα και δικηγόρος η Χρυσαυγή Τσαρούμη σύζυγος του γαστρεντερολόγου Δημήτρη Παπαγεωργίου εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου. Ως νομικός έχει εξειδίκευση στο τραπεζικό –εμπορικό και αστικό δίκαιο καθώς έχει χειριστεί πληθώρα υποθέσεων που άπτονται του αντικειμένου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: «Είναι τιμή μου μια προσωπικότητα σαν της Χρυσαυγής να επιθυμεί να συμπορευτούμε μαζί.Την καλωσορίζω στην παράταξη μας και της εύχομαι έναν καλό αγώνα. Είμαι πεπεισμένος πως θα προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.»

Η κ.Τσαρούμη δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο με την σειρά μου που μου πρότεινε να αγωνιστώ μαζί του γιατί είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ο καλύτερος Δήμαρχος που έχει διατελέσει στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Έχει τηρήσει τις υποσχέσεις του κάτι σπάνιο για τον πολιτικό τομέα , ενώ αγαπά τον τόπο και έχει έναν καθαρό λόγο ως πολιτικός .Θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συνεχίσουν τα σπουδαία έργα με κυριότερο το Θεματικό Μυθολογικό πάρκο το οποίο θα αποτελέσει νευραλγικό έργο για την περιοχή μας και σαφώς θα βρουν πολλοί νέοι άνθρωποι πάρα πολλές θέσεις εργασίας .Ο τόπος μας θα πάρει ακόμα περισσότερη ζωή και ακόμα περισσότερα έσοδα».