ΚοινωνίαΑρχείο

Σώστε το νοσοκομείο!

Μαζική αναμένεται η αυριανή κινητοποίηση για το νοσοκομείο Ναυπλίου με σωματεία και φορείς να απευθύνουν κάλεσμα προς τον κόσμο να συμμετάσχει. Ενεργό παρών θα δώσουν το Σωματείο Ιδωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας, η ΕΛΜΕ Αργολίδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου κ.α.

Το κάλεσμα του Δήμου Ναυπλιέων 

«Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει και συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις κινητοποιήσεις και  στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Ναυπλίου, την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην απαξίωση του τόπου μας, με το μεθοδευμένο κλείσιμο του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Για να είναι αποτελεσματικοί οι αγώνες μας καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την προσπάθεια.

Γονείς, μαθητές, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, συνταξιούχους. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.

Ήρθε η στιγμή που οι πολίτες αυτού του δήμου πρέπει να σηκωθούν από την πλασματική ασφάλεια του καναπέ τους και να μην περιμένουν από τους άλλους να αγωνιστούν για τα δικά τους δίκαια

Ήρθε η ώρα λοιπόν του μεγάλου αγώνα. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι ο δήμος μας χρίζει άλλης μεταχείρισης. Διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν και αγωνιζόμαστε για το αύριο του τόπου μας. Διεκδικούμε το Νοσοκομείο μας.

Η συμμετοχή είναι το κλειδί για την επιτυχία!»

Για προεκλογικά παιχνίδια κάνει λόγο ο Αναγνωσταράς

«Ο κ. Κωστούρος συνεχίζει να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού με μοναδικό σκοπό να κρύψει την απουσία και την αδιαφορία του από όλα τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν και συνεχίζουν να προκύπτουν στον Δήμο Ναυπλιέων. Όπως έπραξε και με το ΚΕΜΧ,(όλοι θυμόμαστε τα πανό “κάτω τα χέρια από το στρατόπεδο”) όπου άφησε χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση να κλείσει, έτσι κάνει και τώρα με το Νοσοκομείο μας .

Όμως εδώ έχουμε μια μικρή διαφορά. Τώρα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και απεγνωσμένα θέλει να δείξει ότι δήθεν αντιστέκεται, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν είχε ασχοληθεί με την διαρκή υποβάθμιση του, είτε αυτό αφορούσε μηχανολογικό εξοπλισμό είτε ανθρώπινο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλες του οι ενέργειες αποδεικνύουν την υποταγή του σε κυβερνητικές εντολές. Αποδείχθηκε ένας “yes man” της εκάστοτε κυβέρνησης! Ο Δήμος μας όμως χρειάζεται Δήμαρχο που να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών του, κάτι που ο κ. Κωστούρος δεν έκανε ποτέ».