ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

12 νέοι υποψήφιοι με Αναγνωσταρά

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς για τον συνδυασμό του «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά».

Οι 12 τελευταίοι είναι οι Άννα Μαρία Γεωργοπούλου, Δημήτρης Δουρόπουλος, Αγγελική Σωτηροπούλου, Αρμάντο Λέκκα, Ανδρέας Τόμπρας, Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου, Άγγελος Νικ. Μπικάκης, Αδαμαντία Ψύχα, Βλάσης Βαμβακάς, Άννα Γεραμάνη, Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη και Δημήτρης Μίχος.

Οι ίδιοι μας αυτοσυστήνονται ως εξής:

Άννα Μαρία Γεωργοπούλου

«Ονομάζομαι Γεωργοπούλου Άννα Μαρία του Παναγιώτη και της Μαρίας. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Ναύπλιο. Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.. Έχω αποφοιτήσει από την σχολή Mokume Αργυροχρυσοχοΐας και εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που εδρεύει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου στη πλατεία Συντάγματος.

Έτσι λοιπόν λόγω επαγγέλματος αντιμετωπίζουμε καθημερινά τη πτώση του τουρισμού στη πόλη μας. Η αλλαγή είναι ριζική και ως προς την ποιότητα αλλά και το πλήθος του κόσμου. Οι αιτίες πολλές όμως μια από αυτές θεωρώ πως είναι το σημείο αποβίβασης των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια καθώς απομακρύνονται από την παλιά πόλη και κατευθύνονται προς τη νέα.

Βέβαια τα προβλήματα της πόλης πολλά, το Γηροκομείου Ναυπλίου έχει πολλές ελλείψεις και έχει ανάγκη άμεσης υποστήριξης από την δημοτική αρχή.

Ακόμα να τονίσουμε την έλλειψη κάδων απορριμμάτων αλλά και ανακύκλωσης στην παλιά πόλη.

Επιπλέον το πρόβλημα των αδέσποτων που υποφέρουν παρά την έντονη βοήθεια των εθελοντών.

Κλείνοντας θα ήταν καλό για την πόλη μας να τροποποιηθεί για την εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Ο δρόμος μακρύς όμως όχι ακατόρθωτος»

Δημήτρης Δουρόπουλος

«Αγαπητοί συμπατριώτες, 

Ονομάζομαι Δουρόπουλος Δημήτρης και είμαι κάτοικος Ασίνης του Δήμου Ναυπλίου. Είμαι πτυχιούχος της “Διοίκησης Επιχειρήσεων ” και ” Λογιστικής ” του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και εργάζομαι ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας.

Επιθυμώ να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη της περιοχής μας, γι’ αυτό και αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κυρίου Αναγνωσταρά Παναγιώτη, να είμαι υποψήφιος ως τοπικός σύμβουλος στην Ασίνη με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα Ξανά “».

Αγγελική Σωτηροπούλου

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με τον συνδυασμό της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά» γιατί η συλλογική προσφορά και το αποτύπωμα του επικεφαλής μας έχουν βάλει ανεξίτηλα τη σφραγίδα τους σε ό,τι έχει συντελεστεί στο Δήμο μας …… Με φρέσκιες ιδέες, πολύ αγάπη, όραμα και πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων…»

Αρμάντο Λέκκα

«Ονομάζομαι Αρμάντο Λέκκα, είμαι αλβανικής καταγωγής με Ελληνική υπηκοότητα και ζω στην Ασίνη.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στην Ασίνη και τα οποία δεν επιλύθηκαν στο παραμικρό από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Κωστούρου με έκαναν να αποδεχθώ τη πρόσκληση του κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στη Τοπική Κοινότητα Ασίνης με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά”».

Ανδρέας Τόμπρας

«Ονομάζομαι ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΕΛΕΝΗΣ. Γεννήθηκα στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ της ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Τμήματος ΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ, και πτυχιούχος ΠΑ.ΤΕ.Σ./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.

Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα (Μ.Ο.Π.) του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. σε θέματα Marketing&Management καθώς επίσης και προγράμματα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Εργάστηκα στον Όμιλο Εταιρειών Ο.Τ.Ε. για 28 έτη από τα οποία ταπρώτα 18 χρόνια ήμουν στην Δ/νση Μηχανογράφησης (Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων, ΑΘΗΝΑ) και τα υπόλοιπα 10 χρόνια ως Υπεύθυνος Έργου Εγκαταστάσεων στο Τεχν.ΤμήμαΛειτουργιών Πεδίου Αργολίδας (ΑΡΓΟΣ).

Είμαι πατέρας ενός αγοριού, του Δημήτρη – Ραφαήλ, 20ετών. Ζώ μόνιμα στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Είμαι συνταξιούχοςκαι έχοντας ελεύθερο χρόνο, γνώσεις και εμπειρία τόσο σε θέματα Τεχνικά, όσο και Διοίκησης-Οργάνωσης-Ελέγχου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ. Ευελπιστώ πως μπορούμενα εργαστούμε όλοι μαζί για την βελτίωσή του, καθιστώντας τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ & ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, που θα φροντίζει για την ευημερία των πολιτών, την σύμμετρη ανάπτυξη των τοπικών διαμερισμάτων του, την αύξηση του τουρισμού και εν κατακλείδι έναν Δήμο Αντάξιο της Ιστορίας του και της γεωγραφικής του θέσης

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του επιτυχημένου και έμπειρου πρώην Δημάρχου ΠΑΓΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ”».

Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου

«Ονομάζομαι Ευαγγελία Μεγαρίτη – Φωτίου, είμαι συνταξιούχος Αστυνομικός και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά” γνωρίζοντας το έργο που έχει προσφέρει στον Δήμο μας κατά την δεκαετή θητεία του. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην διοίκηση του Δήμου και την υλοποίηση έργων είναι ο βασικός λόγος που τάσσομαι στο πλευρό του και θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του».

Άγγελος Νικ. Μπικάκης

«Ονομάζομαι Άγγελος Νικ. Μπικάκης. Είμαι μόνιμος κάτοικος Τολού και επαγγελματικά ως απόφοιτος της Τουριστικής Σχολής, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του τουρισμού – ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Έχω διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της κοινότητας Τολού. Βλέποντας την πτώση του τουρισμού στη περιοχή μας και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για βελτίωση των παροχών στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου μας δεν θα μπορούσα να μην αποδεχτώ την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές. Έχει δείξει στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει ο κ. Αναγνωσταράς και γι’ αυτό τον εμπιστεύομαι».

Αδαμαντία Ψύχα

Ονομάζομαι Αδαμαντία Ψύχα, κατάγομαι από το Ανυφί όπου ζω μόνιμα με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Μονογιό και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά. Έχω διατελέσει μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με πλούσια δραστηριότητα ως ενεργός πολίτης. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στη κοινότητα Ανυφίου με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά αποδεχόμενη τη πρόταση του, με μοναδικό σκοπό να προσφέρω στο τόπο που ζω με την οικογένεια μου και θέλω ένα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μου.

Υποψήφιοι Αναγνωσταρά

Βλάσης Βαμβακάς

«Ονομάζομαι Βλάσης Βαμβακάς κάτοικος Αρίας και είμαι εμπειροτέχνης  Εργολάβος Δημοσίων Έργων. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει αρκετές δεκαετίες πριν. Έχω διατελέσει πρόεδρος κοινότητας Αρίας από το 1978 – 1992 και στη συνέχεια έκανα προεραιτική συνναίνωση με το Δήμο Ναυπλιέων στις εκλογές του 1992 επί δημαρχίας Γ. Τσούρνου, εξελέγην δημοτικός σύμβουλος για 2 τετραετίες και στη συνέχεια με υποψήφιο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά εξελέγην δημοτικός σύμβουλος επί 2 τετραετίες. Στις τέσσερις αυτές θητείες στο Δήμο Ναυπλιέων έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος στην Φιλαρμονική Ναυπλίου, πρόεδρος στο κοιμητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου, Αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Ναυπλίου και Αντιπρόεδρος στο Παιδικό Σταθμό Συνοικισμού. Σύμφωνα με αυτά που προανέφερα το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Ναυπλιέων είναι προφανές και ζητώ τη στήριξη σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά”».

Άννα Γεραμάνη

«Ονομάζομαι Άννα Γεραμάνη και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια της Δημοτικής Κοινότητας Τολού με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Εκλεγμένη στο προηγούμενο συμβούλιο ήμουν παρούσα σε όλες τις αποφάσεις του χωριού, οι οποίες έχουν μείνει στάσιμες! Με την εμπειρία μου πλέον, ξανά στην κρίση των πολιτών για να βοηθήσω τον τόπο που ζούμε».

Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη

«Ονομάζομαι Ευαγγελία (Λία) Μπασιούρη, είμαι κάτοικος Ασίνης και έχω ένα αγοράκι 6 χρονών τον Κωνσταντίνο – Μάριο. Επί σειρά ετών έχω δραστηριοποιηθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις στη Πλάκα Δρεπάνου καθώς επίσης συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου. Αποφάσισα να αποδεχθώ τη πρόταση – πρόσκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του “Πρωτεύουσα ξανά” στη Τοπική Κοινότητα Ασίνης».

Δημήτρης Μίχος

Ονομάζομαι Δημήτριος Μίχος του Γρηγορίου, είμαι κάτοικος Λευκακίων Ναυπλίου, πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Λευκακίων με αξιόλογη προσφορά ! Το 2014 στις δημοτικές εκλογές ήρθα πρώτος σε σταυρούς στα Λευκάκια, γεγονός που επιβραβεύει την προσφορά μου προς τους συνδημότες μου. Δεν θα μπορούσα να μην αποδεχθώ τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του «Πρωτεύουσα ξανά» αφού γνωρίζω τη προσφορά του προς τον Δήμο και τους συνδημότες μου αλλά και τους στόχους του για την επόμενη τετρατία. Είναι άνθρωπος των έργων, το έχει αποδείξει στο παρελθόν και έτσι θα πορευτούμε όλοι μαζί, για να φτάσουμε τον Δήμο μας στην κορυφή, εκεί που αξίζει.