ΆρθροΑρχείο

Αν έχεις κι εσύ να πεις κάτι διαφορετικό απέκτησε το δικό σου blog στο anagnostis

Το blogging γίνεται ολοένα και πιο γνωστό και μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Σου επιτρέπει να εκφράσεις διαδυκτιακά την γνώμη σου, να προσφέρεις συμβουλές, να μοιραστείς τις απόψεις σου και τις λογοτεχνικές σου ανησυχίες.

To anagnostis.org σου δίνει την δυνατότητα να έχεις το δικό σου blog για να αποτυπώσεις τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις σου σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να δημοσιεύεις μόνος σου τα άρθρα σου, στον δικό σου προσωπικό χώρο, όποτε εσύ θέλεις και χωρίς καμία λογοκρισία (εφόσον τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας).  

Η Ενότητα Bloggers” φτιάχτηκε για σένα που θέλεις να εκφράσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο την δημιουργικότητα, τις γνώσεις και τα επιχειρήματά σου. 

Λογοτεχνία, πολιτισμός, ιστορία, τεχνολογία, κοινωνία, επιστήμες, τέχνες, υγεία, είναι μερικά μόνο από τα πεδία που μπορείς να καταπιαστείς.

Τα άρθρα σου θα δημοσιεύονται δωρεάν στο Portal μας, που ξεπερνά κατά πολύ τις 500.000 επισκέψεις το μήνα, με πάνω από 1.500.000 προβολές το ίδιο διάστημα, και επίσης θα ποστάρονται από μας στα social media του anagnostis που αριθμούν πάνω από 25.000 ακόλουθους. 

Αν σου αρέσει να γράφεις, αν έχεις κι’ εσύ να πεις κάτι διαφορετικό, πέρνα μία βόλτα να τα πούμε (Βελλίνη 5, Ναύπλιο – ώρες γραφείου) ή επικοινώνησε μαζί μας στο 27520 22257 (email: [email protected]).