ΚοινωνίαΑρχείο

Βίντεο σοκ: Πως χτυπήθηκε θανάσιμα ο εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Τον θάνατο ενός ανθρώπου είχε ως αποτέλεσμα το ατυχημα που σημειώθηκε  το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου εθίμου του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα  με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος εικονολήπτης χτυπήθηκε στο κεφάλι από σαϊτα που ξέφυγε από τα χέρια του σαϊτομάχου, ενώ βρισκόταν εν ώρα εργασίας. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν εξ αρχής λόγο για πολύ βαρύ και σοβαρό τραυματισμό. Άμεσα ο καμεραμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, που μίλησε στο healthview.gr, ο 53χρονος επαγγελματίας εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πάλι ο κ. Μπέζος, σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Τραγική ειρωνεία πως και ο ίδιος κατέγραψε σε βίντεο τον θάνατό του, σε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο που προκαλεί ρίγος.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω βίντεο όπου καταγράφεται η στιγμή που εκτοξεύεται η σαϊτα με κατεύθυνση το συγκεντρωμένο πλήθος:

 

 

Δείτε Επίσης: Με αίμα βάφτηκε ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα – Ο εικονολήπτης κατέγραψε σε βίντεο τον θάνατό του

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα