ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στο Άργος ο Νίκας για τον εορτασμό του πολιούχου – Τι δήλωσε ο Μαλτέζος

Το Άργος εορτάζει τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο με κάθε λαμπρότητα. Χθες παραμονή της γιορτής πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Πλατεία για να προσκηνύσει την ιερή εικόνα και τα λείψανα του Αγίου, ενώ πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη λιτάνευση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Παρών μεταξύ άλλων στις εκδηλώσεις ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έχοντας στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τον γνωστό δικηγόρο και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο.

Νίκας Άργος Άγιος Πέτρος

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλτέζος: «Σήμερα, όπως κάθε χρόνο, τιμήσαμε τη μνήμη του πολιούχου της πόλης μας, του Αγίου Πέτρου του θαυματουργού – Επισκόπου Άργους. Με την ολοκλήρωση του κηρύγματος από τον Μητροπολίτη Πατρών -και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής- ακολουθήσαμε τη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, χρόνια πολλά στην πόλη μας και στον καθένα/καθεμία από σας ξεχωριστά!».

Μετά την περιφορά ακολούθησε γεύμα του κ. Νίκα με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στο νομό και με φίλους της παράταξης.